Kırat atağa kalktı!

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Adayı İzzet Dede, Taşpınar’a 72 araçla çıkartma yaptı

Mustafakemalpaşa Demokrat Parti Belediye Başkanı Adayı İzzet Dede atağa kalktı. Partisine ilginin her gün biraz daha arttığını ve yeni katılımlarla çok güçlendiklerini belirten İzzet Dede, seçim gezilerini yoğunlaştırdı.
Yerel seçimlerde seçmen çoğunluğunun, partilerden ziyade, iş yapacak, dürüst ve çalışkan kadroları tercih ettiğine dikkat çeken Dede, Meclise kaliteli isimleri taşıyabilmek için titiz bir çalışma yaptıklarını söyledi.
Mustafakemalpaşa’ya altın çağını yaşatacak bir ekip oluşturduklarını ve “Hizmet kervanını” yola çıkardıklarını dile getiren İzzet Dede, Taşpınar ve Ovaazatlı’ya 72 araçlık konvoyla çıkartma yaptı.
Dede’nin, Erhan Onar ile birlikte gittiği Taşpınar’daki seçim gezisi mitinge dönüştü. Köy Meydanında toplanan binin üzerindeki Taşpınar’lıya, belediye başkanı seçilmesi halinde su sıkıntısı yaşatmayacağının sözünü veren İzzet Dede ile bölgeye defne yaprağı kurutma tesisi kuracaklarını söyleyen Erhan Onar’ın konuşması sık, sık alkışlandı.
Yıllardır kandırılmaktan bıktıklarına vurgu yapan Taşpınarlılar ise bu kez, içtenlikli buldukları İzzet Dede ile Erhan Onar’a destek vereceklerini açıkladı.
Taşpınar’da gövde gösterisi yapan ve büyük moral depolayan Kırat kervanı daha sonra gittikleri Ovaazatlı’da da aynı ilgiyle karşılandı.
Ovaazatlıların yakın ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirten Dede, Çeltikçi’de her yıl düzenlediği “Salçalık Yağ Biberi Kültür ve Sanat Festivali”nin benzerini burada gerçekleştirmeyi istediğini duyurdu. Ovaazatlı’da her yıl “Acı Toz Biber Festivali” yapılacağını ve böylece bölgede yetişen ürünlerin daha iyi tanıtılmış olacağını anımsatan Dede, “Bu etkinlikler pazar bulmayı kolaylaştıracak. Çiftçinin tarlada çürüyen ürünü biraz olsun değerlenecek.
Ben, tarlada doğdum ve tarlada büyüdüm. Ziraatçı bir aileden geliyorum. Mesleğim ziraat teknikerliğidir. Anlayacağınız çiftçi kökenliyim. Çiftçiyi en iyi anlayanlardanım. Çiftçi son on yılda özellikle gözden çıkarıldı ve iflas ettirildi. Mazot, gübre, ilaç fiyatları son on yılda, yüzde 500 artarken, biber ve domates fiyatları hiç artmadı, yerinde sayıyor. Adalet bunun neresinde? Bir kilo biber, ya da bir kilo domates parasıyla bugün tuvalete bile gidemiyoruz. Birçok ürünümüz ise tarlada çürüyor. Devlet çiftçiyi biraz düşünüyorsa gölge etmesin. ÖTV’yi kaldırsın ve destekleme yapmasın çok daha iyi.
Türkiye kırılma noktasındadır. Temiz siyaset ve dürüst yönetimden yana olanlar bölünmemelidir. İnsana değer verenler ve emeğe saygı duyanlar demokrat kadrolarda bütünleşmelidir.
Teveccüh gösterilir de belediye başkanı seçilirsem çiftçi ve köylü dostu olacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.