KİM BU SİYONİST MURSİ!

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Geçtiğimiz hafta Amerika’nın Arap Baharı adlı kanlı cinayetlerinin bir piyonu, yargılanma sırasında öldü. Kim bu Mursi denilen canlı. Türkiye Cumhuriyeti’nin camilerini onun adına gıyabi cenaze namazı kıldırtarak kirletmek kimin eseri ve ne anlama geliyor?
Mursi; bir adı da Müslüman Kardeşler adlı bir terör örgütünün İhvanın temsilcisi. Yalnızca %25,3 oy ile ikinci tura bıraktırılmış bir ABD yetiştirmesi. Yıllarca Amerika ‘da yaşadı. Ve ikinci turda Türkiyemize benzer bir mağdur edebiyatı ve özellikle Mossad desteği ile Cumhurbaşkanı seçtirildi. Halkta karşılığı toplamda %18 civarında. Ancak bizdeki liboş, dönek solcu, dönek sosyalistlerin oyları ile ikinci turda seçildi. Katılım oranı %65’di. İşte bu %65 in %51’ini aldı. Ancak Mısır farklı bir ülke. Özellikle Mısır Ordusu Laiklik yanlısı. Mursi ; Mısır ve Ordunun temel taşlarıyla Müslüman Kardeşler adlı sapkın terör örgütünün yönlendirmesiyle oynamaya başladı. Tutmadı, tutamazdı. Mısır bu sapkın ve sapık İhvancı düşüncenin yaşayabileceği bir ülke değildi. Tıpkı Tunus ve Cezayir gibi.
Mursi; dinle hiçbir bağı olmayan sapkın yasalar çıkarmaya başladı.
-9 yaşındaki Kız çocuğuyla evliliği serbest bırakan yasa;

  • Ölmüş eşiyle 8 saat içinde ilişki kurabilme gibi sapkın yasalar bu insanlık dışı zavallının bir kaç iğrençliğiydi. Bu çıkarılan yasaların İslam bir yana herhangi bir dinle ilintisi yok. Mossad uydurması bu uygulamaların temeli 1100 yıl önce yaşamış, Pavlus adlı bir Yahudi sapkına dayandığını herkes biliyor.
    Mursi ve İhvan, temelde İslamı kirleten birer lağım, din adına dedikleri hiçbir şeyin İslami temeli yok. Fıkıh yok, Ak ait yok, Kelam yok, Tefsir yok…Yok oğlu yok…
    Yetinmiyor, Mister Mursi. Kadınların denize girmesini yasaklıyor önce sonra nereden vahiy geldiyse bazı yerlere izin veriyor!
    Bu iğrenç Müslüman görünümlü Siyonizm piyonu Mursi’nin en ilginç ve en gülünç yasalarından biri; KADINLARIN PAZARDAN MUZ ALMASINI yasaklamak! Meczup Tanrı’nın kulları için yarattığını yasaklayacak denli, sapkın-yoz-yobaz!
    Kim bu Müslüman Kardeşler? Ya da İhvancı düşünce? Fadlallah adlı bir meczup başında. Kardeşi hakkında “ölüm” fetvası vermiş, bir dengesiz. Mossad tarafından kullanıldığı tüm dünyaca biliniyor. Yahudilere saldırmıyor, daha çok rakip gördüğü Müslüman terör örgütlerine ya da Müslüman Halka saldırıyor. Kendisine biat etmeyen ona göre kafir.
    Kardeşi El-Ezher üniversitesinde bir İslam Bilgini. Yıllar önce verdiği bir fetvadan ötürü hakkında “katli uygundur” dendi, ağabeyinin başında olduğu örgütçe. Biliyorsunuz, biz ülke olarak El-Ezher üniversitesinin fetvalarını kabul etmiyoruz, kendi Diyanet İşlerimiz var. Birçok İslam ülkesi kabul ediyor. Kardeş Fadlallah’ın içinde olduğu kurul örtünmeyle ilgili şu fetvayı veriyor. “İslam’da örtünmek yoktur, örtünmek bir gelenek, coğrafyanın belirlediği bir gerekliliktir”…..
    Sen misin bu fetvayı veren! İşte o gün bugündür, Ağabey kardeşinin infazını gerçekleştirmeye çabalıyor. Peki, bu fetvanın karşısında farklı bir savı ve kanıtı var mı? Yok..
    İsrail, ne buyurursa onu yapan bir örgüt; Müslüman Kardeşler diğer adıyla İhvan!
    Ve geçen hafta bu sapkın-yobaz-Siyonist piyon temsilcilerinden Mursi için Türkiye Cumhuriyeti’nin camilerinde kılınan gıyabi cenaze namazı bu ülkenin egemen dini İslama ihanettir. Türkiye Cumhuriyeti’ne, hakarettir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.