KEÜB yönetimine güven oyu

Karacabey Kırmızı Et Üreticileri Birliği, ‘Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nı önceki gün gerçekleştirdi. 22 gündem maddesinin karara bağlandığı toplantıda, yönetime tam destek verildi.
Bakanlık temsilcileri gözetiminde gerçekleşen genel kurulda ilk olarak divan üyeleri belirlendi. Aytun Çet başkanlığındaki divanda, Cemal Erdem ve Tarkan Gani yer aldı.
22 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı mali genel kuruldan aklanarak çıkan Nuri Karaca başkanlığındaki Karacabey Kırmızı Et Üreticileri Birliği yönetimi, üyelerine en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.
Faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Birlik Başkanı Nuri Karaca, “Karacabey’imizde hayvancılık sektörünün eksiklerinden biri olarak bu güne kadar kurulamayan Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ni 19 kurucu üye arkadaşlarımla beraber kurduk. 16.09.2014 tarihinden bu güne beraber özveriyle çalıştık. Geçen 3,5 ay süresinde üye sayımızı İnegöl’den devir olan arkadaşlarımızla beraber 140’a ulaştı.
İnegöl Et Birliği’nden devir olan 97 üyemizden 2014 yılı için aidat almadık. Birliğimizi kendi imkânları ile ayakta tutmaya çalıştık ve yönetim kurulu başkanı olarak 20.495,90 TL kendi cebimden geri almak üzere masraf yaptım. Birlik olarak 2014 yılı 2. dönem besi desteklemesinden üyelerimize 1.853 adet hayvan için 304 bin 245,67 TL hesaplarına yatırdık. Diğer destekleme dönemleri için gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyoruz.
Birliğimizin kuruluşunda 19 üye ile başladığımız bu örgütümüzün faaliyetlerine her geçen gün üye sayısı ve faaliyetler anlamında artırmayı ve ilçemizde yaygın olan hayvancılığı gelişmesi için üyelerimizin menfaatlerini savunmak, sorunlarını çözmek, plan ve programlarının düzen ve disiplin içinde yürüterek üyelerimize faydalı olamaya çalışacağız. Ortak menfaatlerimiz konusunda kurulan bu örgütümüzü ve yapılan bütün çalışmalarımızda üyelerimizin desteğinin sürmesini umuyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.