Keşlik Bursa ikincisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Zeka Oyunları Süper Ligi projesinde 3 gün süren il müsabakaları sonucunda büyük bir başarı elde eden Keşlik İlkokulu Bursa ikincisi oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ‘Oyun ciddi bir iştir’ sloganıyla düzenlediği, Şubat 2022’den itibaren devam eden Zeka Oyunları Süper Ligi projesinde ilçe şampiyonu olarak Keşlik İlkokulu ilçemizi temsil  etmiştir. 

Yarışmaya Bursa genelinde 64 okul katılmış, ildeki finale her ilçenin birincisi olarak 8 okul katılmıştır. Bursa’da yapılan ve 3 gün süren maçlar sonucunda büyük bir başarı elde eden Keşlik İlkokulu  BURSA İKİNCİSİ olmuştur.

Zeka Oyunları Süper Ligi’nde Keşlik İlkokulu 4/A Sınıf Öğretmeni Gamze SELVİ rehberliğindeki öğrenciler Ömer Faruk Durmuş, Çiğdem Çamur, Dilruba Yıldıztepe, Berkan Şimşek, Bilal Kocagöz, Leyla Nur Çühedar, Emir Gökdemir, Fethi Bakırtaş, Zehra Çamur ve Zeynep Kurt yarıştı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin DİNGİN “Gurur verici bu başarıda büyük emeği olan öğretmenimiz Gamze SELVİ ve öğrencilerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor,  başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.