KENETLEN TÜRKİYEM….T.G.B

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

Türkiye’mizin en büyük gençlik örgütü Türkiye Gençlik Birliği 19 Mayıs’ta İstanbul’da görkemli bir yürüyüş düzenledi. Başlığım o yürüyüşün. Türkiye Gençlik Birliği, Emperyalizme karşı tüm Türk Gençlerini bir araya getiren, Kemalist Devrimin savunucusu Bağımsız tek Gençlik Örgütü. Etkisi çok büyük. Anıtkabir’e 1 milyonu aşkın insanı yürütenler onlar. Laik eğitime karşı Akp’nin politikalarını reddeden ve yürüyen, eylemler yapan onlar. Birçok üniversitemizi bölücü ve dinci terör örgütlerinden temizlediler. Mustafa Kemal Atatürk ‘ün Askerleri olmak temelleri. Asla boyun eğmiyorlar. Emperyalizm temsilcilerinin Türkiye ‘yi ziyaretine eylem düzenleyen ilk onlar. Partili Cumhurbaşkanı bir yere gittiğinde üyeleri gözaltına alınırdı. Yılmadılar, hiç şikayet etmediler. Yine, yeniden, durmaksızın Türkiye Cumhuriyetine yönelen iç ve dış tehditlere dimdik durdular, durmaya devam ediyorlar. Her kesimi Abd emperyalizmine, İsrail Siyonizmine, AB emperyalizmine karşı uyarıyor, protesto ediyorlar. TGB 19 Mayısta on binlerce genci, on binlerce Atatürkçüyü, on binlerce emekçiyi, on binlerce emperyalizm karşıtını yine Atatürk ‘te 100. Yılda İstanbul ‘da topladı. Kitle örgütlerinden, sendikalardan, ne yazık ki bir siyasi partiden, yaşlısından gencine bu inançla ATÜRKÜMÜZÜN izinde saatlerce yürüdüler. Hepsini alınlarından öpüyorum. Dilerdim ki, Atatürk’ümüzü diline pelesenk edip izinden ayrılanlarda katılsın!
“Kemalist Devrime boyun eğmek 21. Yüzyıl Anayasasıdır”. Sayın Dr. Doğu Perinçek’in 10 yıl önce ilan ettiği bu cümleyi çok seviyorum. Ve Türkiye 19 Mayısın 100. Yılında bu yolda ilk adımını attı. Atatürk ‘ün İlk Adımı attığı o iskelede verilen fotoğraf Abd’yi, İsrail’i, Fransa’yı, İngiltere ‘yi,Hdp’yi, Pkk’yı ve Fetö’yü çok rahatsız etti! Emperyalizmin ve piyonlarının en büyük korkusu Türkiye’nin yeniden her kesimiyle tıpkı Bağımsızlık Savaşımızda olduğu gibi kenetlenmesidir. İskeledeki o fotoğraf bir adımdır. Türkiye o fotoğrafın eyleme dönüşmesini beklemektedir. Türkiye; Milli Hükümeti beklemektedir. Türkiye Milli Hükümeti hak etmektedir. O Milli Hükümetin Biricik Hamuru Mustafa Kemal Atatürk ‘tür. Onun İlke ve Devrimleri. Onun Kemalist Devrimidir. Onun “Bizim en büyük düşmanımız emperyalizmdir ” sözünü temel almalıdır.
Bakınız o fotoğraf sonrası neler yaşandı? ABD tatbikata başladı. Fransa Rum Kesimine gemi yolladı. İsrail, Rum Kesimi ile askeri tatbikat kararı aldı. Onlar bunları yaparken YSK’nın kararı ile mi kararlaştırdı? Onlar Akdeniz ‘deki Münhasır Bölgemize karşı saldırıyı 2 yıldır YSK kararı ile mi kararlaştırdı? Onlar Kıbrıs ‘ta piyon Mustafa Akıncı ile ortaklaşa Türkiye’nin Ulusal Güvenliğini tehlikeye atan kararlara evet demesini YSK kararı ile mi kararlaştırdı?
Tüm Türkiye bunları bilmeli. Soros tarafından beslenen televizyon kanallarının YSK kararı ile bunları gözden kaçırmasına karşı dikkatli olmalı. Yandaş kanalların salt Partili Cumhurbaşkanı bağlamında göstermeye çabaladığı yanlış politikaları reddetmeli. Bu Soros beslemesi ve Yandaş Basın gözüyle değil TÜRKİYE gözüyle herşeyi görmeli.
ATATÜRK ‘ÜN KEMALİST DEVRİMİ ETRAFINDA KENETLENMELİDİR!
GELECEKTE DAHİ GÖREVİMİZ BU!
DÜN DE BUYDU!
BUGÜN DE BU!
KENETLEN TÜRKİYEM!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.