Kemeç ve Çiftçi göğsümüzü kabarttı

Yeşilay Bursa Şubesi’nin ‘Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek’ sloganıyla düzenlediği ‘Bağımlılık’ konulu yetenek yarışmasının ödül töreninde;
kategorilerinde yarışarak Bursa birincisi olan Sinan Emre Çiftçi ve Ceylin Kemeç göğsümüzü kabarttı.
İlkokullar Karikatür Kategorisi’nde Atatürk İlkokulu öğrencisi Sinan Emre Çiftçi ve Resim Kategorisi’nde Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Ceylin Kemeç Bursa 1.si oldu.
Ödül töreninde öğrencilere 500 TL çek ile birlikte başarı belgesi verilirken, öğretmenlerine de plaket takdim edildi. Öğrencilerin eserleri ayrıca Türkiye derecesi için yarışacak. Bursa’da dereceye giren öğrenciler Yeşilay Genel Merkezi’nde bir gün misafir olarak ağırlanacaklar.
Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’de bu başarılarından dolayı Ceylin Kemeç ve Sinan Emre Çiftçi’yi makamında kabul etti. Öğrencileri ve özellikle öğretmenlerini, öğrencileri bu alanda destekledikleri için kutladı. Alınan bu tür derece ve başarıların kendilerini memnun ettiğini söyleyen Dingin, öğrenciler için bu tür sanatsal, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Dingin, öğrencilere birer ödül vererek, başarılarının devamını diledi ve alanlarında yılmadan çalışmalarını tavsiye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.