“Kazanmaya inanarak yola çıktık”

*Gazi Mahallesi Muhtar Adayı Ali Uysal, kapı kapı dolaşarak seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Karacabey nüfusunun en yoğun mahallesi Gazi’den muhtar olmak isteyen Emekli Bankacı Ali Uysal kolları sıvadı. İddialı olduğunu belirten Ali Uysal, “Kazanmaya inanarak yola çıktık” dedi.
Gazi Mahallesi’ne daha iyi hizmet sunabilmek için çalışacağını belirten 25 yıllık bankacı Ali Uysal, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere ağırlık vereceklerini söyledi.
“Hep birlikte daha iyiye” sloganıyla hizmete talip olduklarını duyuran Gazi Mahallesi Muhtar Adayı Ali Uysal, “Yerel yönetimler, en sıcak ve halka en yakın birimlerdir. Muhtarlık, mahalle halkı ile gönül birliği yapabilen birimlerin temsil makamıdır. 7’den 70’e herkesin sıkıntılarına çözüm üretme noktasında beceri ister. Bu donanımda olduğumuza inanarak varız dedik. Gazi Mahallesi halkından gelen talepler doğrultusunda aday olmaya karar verdim. Mahalleme olan sevdam bilinmektedir. Bilgi birikimim ve tecrübelerimle Gazi’ye layık bir muhtar olacağıma inanıyorum. Gece, gündüz koşturacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Seçilirsem sorumluluğun bilinci içinde olacağım. Çevre düzenlenmesine öncelik vererek mahallemizi daha güzel yerlere taşıyacağımıza inanıyorum.
Gazi Mahallesi’nin sorunlarını biliyorum. Gazi’nin sesi olmak için, şeffaf bir yönetim anlayışıyla 30 yıldır ikamet ettiğim mahallemin muhtarı olmak istiyorum. Diğer muhtar adaylarına da başarı diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.