Kazanan Türk Milleti olacaktır!

*Dış güçlerin maşası bir cunta güruhun, önceki gün gerçekleştirmek istediği kalkışmanın ardından, tüm Türkiye’de olduğu gibi Karacabeyliler de meydanları doldurarak demokrasiye ve seçilmiş Cumhurbaşkanı’na sahip çıktı. 

Vatan hainlerince tezgâhlanan başarısız darbe kalkışmasının ardından, tüm Türkiye genelinde olduğu gibi meydanları doldurarak demokrasiye çıkan Karacabeyliler de vesayet rejimlerinin geride kaldığını hep bir ağızdan dile getirirken, seçilmiş Cumhurbaşkanı ile hükümetin yanında oldukları mesajını verdi.

Darbe kalkışmasına ilişkin haberlerin alınmaya başlandığı ilk saatlerden itibaren, belediye önünde vatandaşlarla buluşup ‘Demokrasi Nöbeti’ başlatan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, dış güçler tarafından asırlardır Türk milleti üzerinde oynanan oyunların, şimdi de yerli işbirlikçileri ile harekete geçtiğine vurgu yaparken; Türk milletinin, Balkanlardan Orta Asya’ya ve Afrika’ya kadar tüm mazlum milletlerin tek umudu olduğunu belirterek, dış güçlerin bu oyunlarını bozacak güce ulaştığını ve maşa haline gelmiş bu güruhların da asla başarılı olamayacaklarını dile getirdi.
Tüm Karacabeyliler Demokrasi saflarında yer aldı
Cumhuriyet Alanı’ndaki ‘Demokrasi Nöbeti’ tutan coşkulu kalabalıklara, İbrahim Peygamber’e su taşıyan karınca örneğinde olduğu gibi bu zorlu günlerin de safını belli etme günü olduğunu anımsatarak, tüm Karacabeyli vatanseverlerin vakur duruşu ile demokrasi saflarında yer aldığına vurgu yapan Başkan Ali Özkan; Necip Fazıl, Mehmet Akif Ersoy ve Namık Kemal’in dizelerinden alıntılar eşliğinde yaptığı konuşmasında, demokrasi bilincine kavuşmuş halkın, vesayet dönemlerine son verecek güce ulaştığı mesajını verdi.
Kazanan Türk Milleti olacaktır
Türk milletinin, 1960 darbesinde katledilen merhum Menderes’e sahip çıkamamanın acısını hala yaşadığını anımsatarak, 12 Eylül öncesinde de millet evlatlarının dış güçlerin tezgâhları ile Sünni-Alevi, sağcı-solcu, Türk-Kürt gibi ayrıştırmalarla, Türkiye üzerinde oyunlar oynandığına dikkat çeken ve milletin artık bu oyunlara gelmediğini ifade eden Başkan Ali Özkan; “Artık, önceki darbelerde olduğu gibi vesayet sahipleri, ‘Bizim Çocuklar Kazandı’ sözünü söyleyemez durumdadır. Çünkü kazanan bundan sonra daima Türk milleti olacaktır. Bu anlamda milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan tüm vatandaşlarımızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.