Kazanan Karacabey olacak!

Tarihinde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Karacabey Belediyespor’un mücadelesi için ilçede adeta nefesler tutuldu

Son dönemde elde ettiği başarılarla ülke gündeminde ses getiren Karacabey Belediyespor’da heyecan sürüyor. Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile eşleşen temsilcimiz Karacabey Belediyespor, dört gözle oynanacak maçı bekliyor. Yarın tarihinde ilk kez Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Karacabey ekibinin mücadelesi için ilçede adeta nefesler tutuldu.

Karacabey Belediyespor, Türkiye’nin gündemine girmeye devam ediyor. 3. ligde maçların bitimine altı hafta kala en yakın rakibine 19 puan farkla şampiyonluğunu ilan ederek ilke imza atan ve daha sonra Acun Ilıcalı ile gündeme gelen Karacabey Belediyespor, şimdi de Fenerbahçe’nin rakibi oldu. Misli com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Karacabey Belediyespor’u, Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda eşleştiği Fenerbahçe maçının heyecanı sardı. Fenerbahçe – Karacabey Belediyespor mücadelesi, 16 Aralık Çarşamba günü (Yarın) saat 21.00’de Ülker Arena’da oynanacak.   

Bu sezon Süper Lig’de yapılan transferler ile dikkat çeken Fenerbahçe, sezon başında kadrosunu tam 18 yeni isim ile güçlendirmişti. Yeni hoca ve tamamen yeni bir kadro ile sezona giren sarı-lacivertliler, ligde üst üste galibiyetleri alarak şu ana kadar 23 puan topladı. Lider Alanyaspor ve ikinci Galatasaray’ın ardından aynı puanla 3. sırada bulunan Fenerbahçe, bu sezonun en büyük şampiyonluk adaylarından birisi olarak gözüküyor. Karacabey Belediyespor ise 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele ediyor. Kendi liginde 22 puanı bulunan Belediyespor 6. sırada bulunuyor. 

Tek maçın ardından üstünlük kuracak ekibin tur atlayacağı karşılaşma öncesinde, Karacabey Belediyespor cephesinde bu önemli maç için heyecan dorukta. Fenerbahçe – Karacabey Belediyespor mücadelesi de 16 Aralık Çarşamba günü (Yarın) saat 21.00’de A Spor’dan naklen izlenebilecek.

“Kazanan Karacabey olacak!”

Karacabey Belediyespor olarak geçen sene bir üst lige yükseldiklerini belirten Kulüp Başkanı İsmail Ülker, şöyle konuştu: “Çok büyük bir başarı elde ettik. En yakın rakibimize 19 puanla fark atarak 6 hafta öncesinden şampiyonluğumuzu ilan ettik. Fenerbahçe bizim hiç bir zaman rakibimiz olamaz. Bu maç bizim için tanıtım maçıdır. Karacabey’in sesini Türkiye’ye duyurma maçıdır. Kendimizi tanıtma açısından müthiş bir olay. Fenerbahçe’ye maçta başarılar diliyorum. İyi bir maç, iyi bir sonuç olsun. Eşleşmeden dolayı ayrı bir heyecanımız var. Maçın sonucu ne olursa olsun kazanan Karacabey olacak. Hazırlık maçı bile yapmayı düşünemediğimiz bir takımla resmi maça çıkacağız.”

“CUMHURBAŞKANIMIZI DA MAÇA DAVET EDİYORUZ”

Belediyespor Onursal Başkanı ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da zorlu maç öncesi takıma başarılar diledi. Başkan Özkan, takıma olan güvenini ve inancını vurguladı. Özkan, “Kentimizin gururu Küheylanlarımıza, her zaman olduğu gibi bu maçta da inancımız ve güvenimiz tam. Tüm Türkiye’nin takip edeceği müsabakada, Karacabey’imizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Karacabey’e gönül veren herkesi takımımıza destek olmaya bekliyoruz. Tensip buyururlarsa Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da maçı izlemeye davet ediyoruz” dedi.

Başkan Ali Özkan ayrıca, bugüne kadar kendilerine büyük destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu da aynı şekilde maça davet etti.

Belediyespor 0-0 Bayburt Özel İdarespor

Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Karacabey Belediyespor, kendi sahasında geçtiğimiz Pazar günü konuk ettiği Bayburt Özel İdarespor’la 0-0 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti.

Maç boyunca istediği futbolu bir türlü oynayamayan mavi siyahlılar, sıkıntılı günler geçiren rakibine puan kaptırdı. Bu sonucun ardından Karacabey Belediyespor topladığı 22 puan ile maç fazlasıyla 6’ncı sırada yer aldı. Temsilcimiz, lider Eyüpspor’un ise 12 puan gerisinde bulunuyor.

M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan zorlu mücadeleyi Doğu Yılmaz, Mustafa Zıvalı ve Ertan Demirci’den oluşan hakem üçlüsü yönetti. Karacabey Belediyespor karşılaşmaya; Hasan Kaya, Sergen, Gökhan, Yusuf (Dk.45 Ömer), İlyas, Taşkın, Gökhan Cingirt (Dk.80 Alper), Onur, Rasimcan, Berk Ali ve Sadık ilk onbiriyle çıktı.

Maçtan notlar:

7’nci dakikada Yusuf’un ceza sahası dışından vuruşunda top kaleci Enes’te kaldı.

15’nci dakikada Taha’nın vuruşunda top az farkla auta çıktı.

16’ncı dakikada kullanılan kornerde topla buluşan Rasimcan’ın vuruşunda top kaleci Enes’te kaldı.

19’ncu dakikada İlyas’ın kullandığı korner vuruşunda Onur’un vuruşu sonucunda top kaleci Enes’te kaldı.

30’ncu dakikada Berk Ali’nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Sergen’in vuruşunda kaleye giden topu kaleci Enes ceza sahasına çeldi.

38’nci dakikada Savaş’ın ceza sahası dışından vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.

52’nci dakikada Gökhan’ın vuruşunda top az farkla auta çıktı.

75’nci dakikada Berk’in vuruşunda top kaleci Enes’te kaldı.

88’nci dakikada Alper’in vuruşunda Enes topa müdahale ederek kornere çeldi.

90’ncı dakikada İlyas’ın ortasında Onur’un kafa vuruşu soncunda top az farkla auta çıktı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Karacabey Belediyespor, Bayburt Özel İdarespor’la 0-0 berabere kaldı.

Temsilcimiz Belediyespor, ligdeki 16. hafta maçında 23 Aralık Çarşamba günü Antalya ekibi Serik Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 13.00’te başlayacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.