Kaynakçılar sertifikalandı

Kaynakçılar sertifikalandı
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nda (KTSO) önceki gün düzenlenen törende “Genel Kaynak Teknolojisi” kursuna katılan 9 kursiyer sertifikalarını aldı.
KTSO, Karacabey Demirciler ve Marangozlar Odası, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Meslek Eğitim Merkezi arasında yapılan protokolle, KTSO’ya kayıtlı firmalara ve Karacabey Demirciler ve Marangozlar Odası’na kayıtlı esnaflara yönelik 120 saatlik Genel Kaynak Teknolojisi Kursu verildi.
 15 Temmuz’da başlayan Genel Kaynak Teknolojisi Kursu 5 Ağustos’ta sona erdi. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası üyesi firmalarda ve Karacabey Demirciler ve Marangozlar Odası üyesi esnaflarda çalışan kaynakçılara verilen mesleki eğitimle iş verimliliğinin arttırılması amaçlanıyor.
Önceki gün KTSO Toplantı Salonu’nda düzenlenen törende kursiyerler, Volkan Eryılmaz, Hilmi Özkan, Murat Koca, Reşat Sayan, Nurdahan Muhacir, Ali Balta, Tuncay Arslan, Önder Çakaroğlu ve Faruk Aydın sertifikalarını, Belediye Başkanı Ergün Koç, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Lütfü Yavaş, KTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri’nin elinden aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.