Kayıp balıkçıdan acı haber…

Karacabey Eskikaraağaç Köyü Uluabat Gölü’ne önceki gün balık avlamaya çıkan ancak dönmeyen 73 yaşındaki İhsan Şen’in cesedi dün bulundu. Şen’in suda boğularak öldüğü belirlendi.
Karacabey Eskikarağaç Köyü Uluabat Gölü’ne, 4 gün önce sabah saatlerinde avlanmak için kayıkla suya açılan kalp hastası İhsan Şen, öğle saatlerine kadar geri dönmeyince yakınları, meraklanarak durumu köy muhtarı ile jandarma ekiplerine haber verdi. Köy sakinleri de kendi kayıkları ile göle açılarak İhsan Şen’i aramaya başladı. Şen’in kayığı, göle açıldığı noktadan 3 kilometre uzaklıkta bulundu. Daha sonra bölgeye Sahil Güvenlik, Deniz Polisi, Jandarma Arama Kurtarma ile Nilüfer Arama Kurtarma Ekipleri sevk edildi. Uluabat Gölü’ne gelen Sahil Güvenlik ekipleri ve Deniz polisi, Uluabat Gölü’ne bot ile açılarak tarama yaptı. Ayrıca balık adamlar da suya girerek 2 kilometrelik alanda arama yaptı. Nilüfer Arama Kurtarma Ekipleri ise aramalarını karadan gerçekleştirdi.
Cesedi su yüzeyine çıktı
Geçimini balıkçılıktan sağlayan ve 3 çocuğu bulunan İhsan Şen’i arama çalışmalarını 4 gündür sürdüren yakınları ve köylüler, dün sabah Şen’in cesedini kaybolduğu yerden bir kilometre uzaklıkta buldu. Su üzerine çıktığı için kıyıdan görülen ceset tekneyle alınarak sahile getirildi. İhsan Şen’in ailesi ve yakınları gözyaşı dökerken, Şen’in cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.