Kat 2 eğlencenin adresi oldu

Karacabey’de canlı müzik programlarıyla öne çıkan Çınaraltı Kat 2 Cafe & Bar, eğlencenin adresi oldu. Gitar resitali, DJ performans, türkü ve karaoke programlarıyla eğlencenin doruğa ulaştığı Kat 2’de, özellikle gençlere gönüllerince eğlenme fırsatı sunuluyor.
Esentepe Mahallesi Atatürk Gençlik Parkı’nda faaliyet gösteren Çınaraltı Kat 2 Cafe & Bar, yenilenen konsepti ile dikkat çekiyor. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi geceleri düzenlenen canlı müzik programlarında birbirinden başarılı isimleri konuk eden Kat 2, sosyal alandaki büyük bir boşluğu dolduruyor. Parti, kokteyl, doğum günü gibi organizasyonlara da ev sahipliği yapan Kat2, nezih bir mekânda müşterilerini ağırlıyor.
Her Çarşamba gitar resitali
Bursa sahnelerinin başarılı isimlerinden Kadir Çatar ve Atay Eğitkol, gitarlarını her Çarşamba Kat 2’de Karacabeyliler için konuşturuyor. Birbirinden güzel, hareketli ve slow parçalarını seslendiren Kadir Çatar’a, elektrogitarıyla Atay Eğitkol eşlik ediyor.
Tamer Balım geliyor
Birçok ünlü isime backvocallik yapan Tamer Balım, 26 Kasım’da Kat 2’de sahne alacak. Başarılı performansıyla dikkat çeken genç sanatçı Tamer Balım, en beğenilen şarkıları Karacabeyliler için seslendirecek.
“Doğan” çok eğlendiriyor
Cumartesi geceleri Kat 2’de sahne alan Bursa sahnelerinin başarılı ismi Doğan, seslendirdiği şarkılarının yanı sıra eğlenceli tutumuyla fark yaratıyor. Renkli kişiliği ve esprileriyle dinleyicilerini kahkahalara boğan Doğan, repertuar genişliğiyle de dikkat çekiyor.
Kat 2, partiye hazırlanıyor
Çınaraltı Kat 2 Cafe & Bar, üniversitelilere yönelik parti düzenleyecek. 3 Aralık’ta gerçekleşecek olan partide, DJ Mami ve DJ Ali Toprak ile eğlence tavan yapacak. En başarılı DJ’ler arasında gösterilen Mami ve Ali Toprak’ın performanslarıyla eğlencenin doruğa ulaşacağı partiye, üniversitelilerin yanı sıra Karacabeyli gençlerin de yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
Türkü geceleri bir başka
Türkü gecelerinin aranan ismi Barış, 28 Kasım’da Kat 2’de türkü ziyafeti verecek. Türkiye’nin çeşitli yörelerinden türküleri ustalıkla seslendirecek olan Barış, unutulmaz bir gece yaşatacak.
Programlara katılmak isteyenlerin 0542 897 00 16 ve 0532 637 14 46 numaralı telefonlardan rezervasyon yapabileceği belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.