Kartal’dan Berberler Odası’na ziyaret

Kartal’dan Berberler Odası’na ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi Karacabey Belediye Başkanı Enver Kartal seçim çalışmaları kapsamında Karacabey Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret etti.
29 Mart’taki yerel seçime iddialı bir şekilde hazırlanan CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, Belediye Başkan Adayı Enver Kartal ile Belediye Meclis Üyesi Adayı Kazım Ülker önceki gün Berberler Kuaförler Odası Başkanı İlhami Kösem ve oda yöneticileriyle bir araya geldi.
Odanın hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, Karacabey’de gerçekleştirmeyi düşündüğü projeleri aktı. Kartal, ilçeyi sivil toplum örgütleri ile beraber yönetmeyi planladıklarını belirterek, gerçekleştirecekleri her projenin insan odaklı olacağını sözlerine ekledi. Özellikle Cumhuriyet Alanı ile ilgili sıkıntının sıkça dile getirilmeye başlandığını kaydeden Kartal, ilçeye yakışır bir meydan yaratacaklarını ifade ederek, bununla ilgili projelerinin hazır olduğuna dikkat çekti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, oda yöneticileri Enver Kartal’ın projeleriyle ilgili sorular sorarken, CHP’nin sorunları çözme noktasındaki projeleri oda yöneticileri tarafından takdirle karşılandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.