Karakuş’tan Koç’a teşekkür

Karacabey'in sevilen isimlerinden doğuştan görme engelli Zeynep Karakuş, Belediye Başkanı Ergün Koç'u makamında ziyaret etti.

Engelliler Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette engelliler adına teşekkürlerini sunan Zeynep Karakuş, “Başkanım engelsiz bir Karacabey için de çok çaba sarf ediyor” dedi. 

Koç'un yıllar önce kendisine hediye ettiği cep telefonunu hala kullandığını dile getiren Karakuş, “Başkanım her zaman beni karşısına alıp dinlemiştir. Sadece bana değil, kapısı herkese açık. Engelliler için yaptıklarını duyuyorum ve çok mutlu oluyorum. İlçeye kazandırdıklarının yanında, engelsiz bir Karacabey için de çok çaba sarf ediyor. Gözlerim görmüyor ama yüreğim Ergün Koç'u çok iyi biliyor. Bizlerin altıncı hisleri çok güçlüdür. Ben onun çok iyi niyetli bir insan olduğunu biliyorum. Yeniden seçimi kazanacağını da hissediyorum” ifadelerine yer verdi.

Zeynep Karakuş'la yakından ilgilenen Koç, ziyaretin ardından Karakuş'la birlikte çarşıya giderek kendisine yeni kıyafet aldı.

Doğuştan görme engelli olan ancak azmi ve hayat dolu kişiliğiyle herkes tarafından takdirle karşılanan Zeynep Karakuş, engelliler için üstlendiği sosyal sorumluluklar dikkat çekiyor. 

Bursa ve Karacabey'de görme engelliler için çaba sarf ederek el sanatları ve çeşitli kursların eğitiminde yer alan Karakuş, engellilere moral depolayan bir isim olarak anılıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.