Karahasanoğlu adaylığını açıkladı

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu’ndan beklenen açıklama dün geldi. Ziraat Odası’nda dört yıldır başarıyla yürüttüğü göreve yeniden talip olduğunu açıklayan Hasan Karahasanoğlu, “Bugüne kadar severek ve gurur duyarak sürdürdüğüm göverime devam etmek istiyorum” dedi.
Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu, Şubat ayı içerisinde yapılacak olan genel kurulda başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı. Dün Ziraat Odası’nda 60’a yakın delegenin katılımıyla gerçekleşen toplantıda adaylığını açıklayan Hasan Karahasanoğlu, “Dört yıldır üstün görev anlayışı ile yürüttüğüm görevimi devam ettirmek istiyorum.
Çiftçimizi, bunca sıkıntıların arasında yalnız bırakmak istemedim. 40 yıldır beraber mücadele ettiğim meslektaşlarımı bu kaos ortamında yalnız bırakmayı ihanet olarak görüyorum. Bunu içime sindiremediğim için yeniden aday olma kararı aldım. Bu kararımda, çiftçi kardeşlerimin ısrarları da etkili oldu.
Trakya Birlik, Panko Birlik ve Ziraat Odası’nda yıllarca yaptığım çalışmalar ortada. Görevimi mevcut yasaların elverdiği ölçüde, özveriyle yerine getirmeye çalıştım.
Büyük, küçük demeden tüm çiftçilerimize eşit mesafede oldum. Dertlerine derman olmaya, sürekli sorunlarını çözmeye çalıştım. Çifti arkadaşlarımın istekleri doğrultusunda mütevazı biçimde hizmetkâr gibi koştum.
Teknik ekibimle, genç, olgun karışımı dinamik, üretken, çalışkan ve dürüst bir meclis listemle görevimi kararlılıkla sürdüreceğimden, gece gündüz demeden meslektaşlarımı bu zor durumdan çıkarmaya çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.
Bu arada sanayicisiyle, siyasetçisiyle iyi diyaloglar kurup, çalışmalarımı kimsenin adamı olmadan yürüteceğimi hatırlatmak isterim.
Bütün gücünü üretimden alan, milletin efendisi, ülkemizin çimentosu, vatansever çiftçimizin emrinde ve hizmetinde olacağımızdan kimse endişe etmesin. Şahsım ve mesai arkadaşlarımızın tek düşüncesi hizmet olacak. Vereceğimiz en büyük söz budur.
Her türlü olumsuzluklara karşın inadına üretim yaparak milletimizi doyurmaya devam edeceğiz.
Aday arkadaşlarımıza da başarı diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.