Karadenizlilerden Tayfur’a ilgi

Karacabey Karadenizliler Derneği’ni ziyaret eden MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, yoğun ilgiyle karşılaştı. Çok sayıda dernek üyesinin hazır bulunduğu ziyarette konuşan Tayfur, Karacabey’i Milliyetçi Hareket Partisi belediyeciği ile tanıştırmak istediklerini söyledi.
MHP İlçe Başkanı İsmail Tezcan ve meclis üyesi adayları ile birlikte Karadenizliler Derneği’ni ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, projelerinin bir kısmından bahsederek destek istedi. Fikir alışverişine açık, şeffaf bir belediyecilik sözü veren Tayfur, istişarelerin sık sık gerçekleşeceğini kaydetti.
MHP’lileri misafir etmekten onur duyduklarını dile getiren Karadenizliler Derneği Başkanı Osman Bektaş, “Ziyarete, üyelerimizin yoğun katılımından memnuniyet duyduk. Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, Karacabey ile ilgili projelerinin bir kısmını ve yapacakları çalışmaları anlatarak, üyelerimizi bilgilendirdi. Ayhan Tayfur ve ekibine, çalışmalarında başarı diliyoruz. İstişarelerin devam etmesi diliyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.