Karaca’yı 3. Ligden düşüren Tavşanlı Linyitspor’dan bir darbe dah

Karaca’yı 3. Ligden düşüren Tavşanlı Linyitspor’dan bir darbe daha: 1-4
UMUTLAR BAŞKA BAHARA

İstanbul Grubu’nda mücadele eden Karacabeyspor, kendisini 1994 yılında 3. Ligden düşüren Kütahya Tavşanlı Linyit’e farklı skorla yenilirken hayal kırıklığı yarattı: 1-4 teslim olarak umutlarını başka bahara erteledi.
Karacabeyspor, maçın başında en önemli oyuncusu sol açık Özgür’ün 7. dakikada sakatlanarak sahayı sedye ile terk etmesinin şokunu yaşarken şanssız bir şekilde yenik duruma düştü. 
Tavşanlı, Karacabeyspor’un yaşadığı sakatlık telaşından yararlanarak 9.dakikada sahanın yıldızı Bahri’nin golüyle öne geçti. Ardından, 30’da İbrahim’le eşitliği sağlayan Karacabeyspor, 39’da yine Abdi ve devrenin son dakikasında Emin’in gollerine engel olamayınca, ilkyarıyı 3-1 yenik kapattı.
İkinci yarıda da hücumda etkili olamayan ve sürekli Özgür’ün yokluğunu hisseden Mavi-Siyahlı ekibimiz, 85’te Abdi ile kalesinde bir gol daha görünce, sahadan 4-1’lik yenilgiyle ayrıldı.
Yıllar önce Tavşanlı Linyitspor’a yenilerek amatör kümeye düşen Karaca, önemli bir fırsatı daha kaçırırken taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.
Karaca’nın erken havlu atması ilçede üzüntüyle karşılandı.
STAT: İl Özel İdare l HAKEMLER: Deniz Ateş Bitnel 6, Deniz Kılıç 6, Oktay Biçer 6
KARACABEY: Zafer 4, Muhittin 4, Cengiz 4, Oktay 4, Ayhan 3 (Dk.65 Serhat 3), Alpay 3 (Dk.46 Şaban 4), Mehmet 4, İbrahim 5, Hengiz 4, Hakan 4, Özgür ? (Dk.7 Emir 4)
TAVŞANLI LİNYİT: Fatih 6, Bahri 6, Ender 7, Ahmet 6, Beşir 7, Ali 5 (Dk.53 Gürkan 5), Orhan 7, Emin 7 (Dk.80 Fatih ?), Abdi 8, Ahmet 5 (Dk.61 Soner 5), Yüksel 7
GOLLER: Dk.30 İbrahim (Karacabey), Dk.9-39-85 Abdi, Dk.45 Emin (Tavşanlı Linyit)
KIRMIZI KART: Dk.67 Bahri (T.Linyit)
SARI KARTLAR: Cengiz, Ayhan, Ferhat (Karacabey), Fatih, Ender, Orhan, Yüksel (T.Linyit)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.