Karaca’dan transfer atağı

Karacabeyspor 2008 – 2009 futbol sezonunun da teknik direktör Ali Çoban’la anlaşmasının ardından, iç ve dış transfer çalışmalarına hız verdi.
Mavi-siyahlı ekip, Ayvalıkgücü Belediyespor’un golcü futbolcusu Cumaali Bulut’u dün renklerine bağladı. 25 yaşındaki Bursalı golcü futbolcu, geçtiğimiz sezon oynadığı 16 maçta 13 gol kaydetti. Futbola Bursa Namık Kemalspor’da başladıktan sonra, sırasıyla Gürsuspor, Demirtaşspor, Zaferspor, İnegölspor, M.Kemalpaşaspor, Konya Ereğlispor, Adana Osmaniyespor, Çorumspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor’da top koşturan yetenekli futbolcu Karacabeyspor’da gol krallığını hedeflediğini açıkladı.
Karacabeyspor’un çiçeği burnundaki transferi Cumaali Bulut, “Yeniden Bursa’da olmaktan çok memnunum. Karacabeyspor’da 3.Lig düşüncesiyle ter dökeceğiz. Mavi-siyahlı formayla 3.Lig’de mücadele etmekten onur duyacağım” dedi. Bulut, Karaca’nın başarısına en fazla sevinenlerden biri olacağını sözlerini ekledi.
Gol yollarında sorun yaşamak istemeyen Karacabeyspor yönetimi, defans ve orta sahanın da geçit vermeyen futbolculardan oluşması için çaba harcıyor. İç transferde Berkant, Sinan, Mehmet ve Eyüp ile anlaşma sağlayan transfer komitesi, Teknik Direktör Ali Çoban’ın da görüşleri doğrultusunda transfer listesini şekillendirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.