Karacabeyspor, sahipsiz kaldı!

Olağan kongrede yönetime talip çıkmadı:
Karacabeyspor’da önceki akşam yapılan “Olağanüstü Kongre”de yönetim sahipsiz kaldı. Ergün Koç başkanlığındaki toplanan mevcut yönetim, 2009-2010 sezonunda devam etmeme kararı aldı.
            136 üyeden 38’inin imzasıyla gerçekleşen kongrede Karacabeyspor’a talip çıkmadı. 2004 yılında göreve gelen mevcut yönetim, misyonunu tamamladığını ileri sürerek yeniden aday olmadı.
            Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Ergün Koç, göreve geldikleri günden bu yana sporun gelişmesi adına çok çaba harcadıklarını kaydetti. Artık göreve talip olmak istemediklerini belirten Koç, bundan sonra spora verecekleri desteğin herkes kadar olacağını söylemesi ise dikkat çekti.   
            Eski heyecan ve isteklerinin kalmadığını dile getiren Koç, “İlçemizdeki sporun gelişmesi için çok çalıştık. Ancak, hevesimizi kırdılar. Bundan böyle Belediye olarak, spora herkes kadar destek vereceğiz. Karacabeyspor adına günlüğü 1 TL’den makbuz karşılığı topladığımız paralar nedeniyle yargılanıyoruz. Bu olay Karacabey’de hukuku altüst etti. Türkiye’nin her yerinde yapılan uygulama nedense ilçemizde dikkat çekti. Üzücü olay bizleri derinden yaraladı. Spor için bir şey yapmak istedik ancak, üzüldük. Yönetim olarak başarı için elimizden geleni yaptık. Kulübü borçlu aldık ve borçsuz bırakıyoruz. Seçim öncesi spora büyük destek vereceklerini iddia eden Belediye Başkan adayları neredeler? Gelsinler yönetime talip olsunlar. Şu an için misyonumuzu tamamladığımızı düşünüyorum. Yönetime talip olacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
            Genel Kaptan Murat Erol, Karacabeyspor’a hizmet etmekten onur duyduklarını belirterek, başarı için ne gerekiyorsa yaptıklarını ifade etti.
            Erol, “2004’de göreve geldikten sonra Karacabeyspor’u 1.Amatör’den Süper Amatör lige çıkarttık. 4 yıl zirveye oynadık. Ancak Play Off’larda bir türlü başarılı olamadık. 3. ligi çok istedik ama olmadı. İlçemiz halkına büyük heyecanlar yaşattık. Seyircimizi stada doldurduk. Deplasmanlara bile çok sayıda seyircimiz gelmeye başladı. A takım dışında alt yapıya büyük önem verdik. Atletizme de gerekli destekleri sağlamaya çalıştık. 100’ün üzerinde sporcumuz lisanlı oldu. Görevimizi burada tamamlıyoruz. Belediye Meclis üyelerini göreve davet ediyorum” diye konuştu.
            Yaşanan bu gelişmelerin ardından Karacabeyspor’da yönetime talip çıkmadığı takdirde, kulübe ait tüm belgeler Kaymakamlığa teslim edilecek. Süper Amatör Küme’de oynaması tehlikeye düşen Karacabeyspor’un bundan sonraki durumunun ne olacağı ise merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.