Karacabeyspor kimsenin oyuncağı değildir!

Karacabeyspor kimsenin oyuncağı değildir!
Karacabeyspor’da 2 dönem başkanlık yapan genç işadamı Hamit Ok, takımın gelece-ğinden kuşku duyduğunu belirtti.
Yönetim ve sistem eksikliği nedeniyle Karacabeyspor’un sıkıntı-lardan kurtulamayacağını savunan Ha-mit Ok, “Takımın şu an lider olması, kimseyi yanıltmasın. İlerleyen haf-talarda sorunlar daha da artacak, çünkü yönetim ve sistem sorunu var” dedi.
Yıllardır büyük paralar harca-narak transfer edilen oyuncular nede-niyle özkaynakların unutulduğuna dik-kat çeken Ok, tüm bunlara karşın iste-nilen başarının gelmediğini söyledi.
Başarıda sistemin önemine değinen Hamit Ok, “Sırf 3. lige yükselebilmek için düşüncesizce paralar harcandı. Pembe hayaller kuruldu. Ancak durum ortadadır. Futbolcuların maaşlarını bile zamanında ödemeyen aciz bir yönetimle karşı karşıyayız. Takımda Karacabey’li futbolcu yok. Karacabey’lilere değer verilmiyor. Diyelim ki takım 3.lige çıktı. Başarılı olacabilecek miyiz? Bu anlayışla 1 yıl sonra yine küme düşeriz. Çünkü sistemli bir yönetim anlayışı yok. Bilinçsizce, günü kurtarmak uğruna yapılan çalışmalar Karacabeyspor’a zarar veriyor. Alt yapıya önem vermeliyiz. Özkaynaklara yönelmeliyiz. Karacabey’de çok yetenekli futbolcular var. Profesyonel takım için, amatörce düşünceler değişmedikçe, başarı beklemek çok komik olur” diye konuştu.
Karacabeyspor’a yıllarca hizmet vermiş insanların unutulmasına üzüldüğünü belirten Hamit Ok, “Bu insanların tecrübelerinden yararlanılmalıdır. Karacabeyspor’a hizmet verenler unutulmamalıdır. Sorunlara birlikte çözüm bulunmalıdır. Karacabeyspor, halkın takımıdır. Belirli insanların elinde oyuncak olmamalıdır” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.