Karacabeyspor, dokuz doğurtturdu: 9-0

Karacabeyspor evinde konuk ettiği zayıf rakibi Duaçınarı’na sahayı dar etti. Hiçbir varlık gösteremeyen konuk ekip, Mavi-Siyahlıların mükemmel oyunu karşısında hezimete uğradı.
M.Fehmi Gerçekler Stadyumu’nda ki karşılaşmada Duaçınarı’nı gole boğan Karacabeyspor, 9-0 gibi farklı bir skor elde etti.
Mücadeleye hızlı başlayan mavi-siyahlı ekip karşılaşmanın 22 ve 25. dakikalarında Cumali’nin golleriyle 2-0 öne geçti. Rakibine oranla daha istekli oynayan Karacabeyspor, 36. dakikada Emre, 42. dakikada Cumali ve 45. dakikada yine Emre’nin ayağından bulduğu gollerle ilk yarıyı 5-0 önde kapattı.
İkinci yarıya da hızlı başlayan Karacalar, 48. dakikada Yasin, 55 ve 81. dakikalarda Cumali ve 84. dakika da Tolgahan’ın ayağından bulduğu gollerle maçı 9-0 kazandı. Maçın yıldızı ise 5 gol ve bir asistle yıldızlaşan Cumali oldu.
Karacalar ilk yarıdaki oyunuyla coşarken, ikinci yarıdaki futboluyla da tribünleri coşturdu.

Maçın özeti
İlk Yarı: 6′ Yasin ceza sahası sol çaprazından, yaklaşık 20 metreden sert bir şut çıkardı. Top kalecinin bakışları arasında auta gitti.
21′ Hakan sağ kanattan çizgiye indi, altı pasa yaptığı güzel ortaya kafa vuruşunu yapan Yasin topu kale yerine auta nişanladı.
22′ Cumali hızlı gelişen atakta ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldı. Düzgün ve isabetli bir vuruşla topu ağlara bıraktı. 1-0
25′ Sol kanattan Emre’nin ortaladığı topa yerden düzgün bir vuruş yapan Cumali kendisinsin ve takımının ikinci golünü attı. 2-0
35′ Duaçınarı kazandığı serbest vuruşta topu ceza sahasına ortaladı. Kaleci Gürkan’ın kısa düşen yumruğu rakipte kaldı. Tekrar ceza sahasına gönderilen top kale çizgisi önünde defans tarafından uzaklaştırdı.
36′ Ceza sahası sağından Cumali’nin altıpasa gönderdiği topa dokunan Emre durumu 3-0 yaptı.
42′ Yasin Duaçınarı ceza sahası sağından altıpastaki Cumali’yi gördü. Yasinin ortasına güzel bir vuruş yapan Cumali durumu 4-0’a getirdi.
45′ Rakip ceza sahası önünde Cumali’nin ara pasına hareketlenen Emre kaleci ve defansı çalımlayıp meşin yuvarlağı Duaçınarı filelerine gönderdi.
İkinci Yarı: 48′ Sağ kanattan Hasan’ın ortaladığı topa şık bir kafa vuruşu yapan Yasin durumu 6-0’a getirdi.
55′ Yasin sol çaprazdan ceza sahasına girdi. Şutunda Duaçınarı kalecisi topu çeldi. Boşta kalan topu tamamlayan Cumali skoru 7-0’a getirdi.
81’ Oyuna ikinci yarıda giren Tolgahan ceza sahası sağ çaprazından ortaladı. Cumali defansın arasından yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.  8-0
84′ Sekizinci golün asistini yapan Tolgahan ceza sahası sağ çaprazından orta yapmak yerine şut çekti. Falsolu vurduğu top ters köşedeki direğin içine de çarparak gol oldu. 9-0

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.