“Karacabeyliler’in yüzünü biz güldüreceğiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, ilçe teşkilatları ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz hafta Karacabey’e çıkarma yaptı. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Hüseyin Erol ile İl Başkanı Tevfik Topçu, yerel seçimlerde Belediye’yi kazanacaklarını ve Karacabeyliler’in yüzünü güldüreceklerini söyledi. Programda ayrıca, İYİ Parti’ye de gönderme yapıldı.
Ziyaret programının açılışında konuşan MHP Karacabey İlçe Başkanı Hüseyin Erol, “Teşkilatlarımızı yalnız bırakmayan ve hep yanımızda olan İl Başkanımız Sayın Tevfik Topçu’ya teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz Temmuz ayında dolu faciası yaşandı. Çiftçinin yanında sadece MHP vardı. Genel Sekreterimiz İsmet Büyükataman’ın gündeme taşıdığı faciada, Karacabeyliler’in yanında siyaset yapmadan çözüm üretmeye çalıştık. Karacabey’de tarım ve hayvancılık ile uğraşanların yüzleri gülmüyor. Gerçek olan ise Karacabeyliler’in yüzleri gülmüyor. İlçemizde altyapı sorunu almış başını gidiyor. Otopark sorunu hat safhaya ulaştı, kendi işyerlerimizin önüne bile araçlarımızı park edemiyoruz. Ancak İl Başkanlığımızın da desteğiyle biz Karacabeyli MHP’liler olarak yerel seçimlerde belediyeyi kazanacağız ve ilçe halkımızın yüzünü güldüreceğiz.” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Tevfik Topçu ise, “Yöneticilerim ve ben tüm ilçe teşkilatlarının yanındayız. Bu akşam da Karacabey’deyiz. Karacabey, tarım ve hayvancılık konusunda Türkiye’nin önde olan ilçelerinden biri. Karacabey, ülkemizin önemli marklarını içinde barındıran bir ilçe. Sizdeki bu inançla Karacabey Belediyesi’ni de alarak ilçe halkının yüzünü güldüreceğiz.” diye konuştu.
İsim vermeden İYİ Parti’ye yüklenen ve MHP’den ayrılarak parti kuranlara seslenen Topçu, “Aslında problem, bizden olduğunu söyleyen ama bizden olmayan birilerinde. Yeni parti kurmuşlar, Allah yollarını açık etsin.
Türk siyasetinde ilk defa MHP’ye kumpas kuranların kurduğu partileşme sürecinde, Türk siyasetinde ilk defa ahlaki değerler ayaklar altına alınmıştır. Bir siyasi partiden istifa töreni hiç duydunuz mu? Yazıklar olsun. Önümüzdeki ay Genel Başkanı’mızın katılımı ile Bursa’da tarihin en büyük katılım törenini yapacağız, düğün yapacağız. 1 Ocak 2017’den bu güne kadar Bursa genelinde MHP’den muhtelif gerekçelerle istifa edenlerin sayısı 501’dir. Muhalefet gerekçesiyle istifa edenlerin sayısı ise 501 içinde 400’dür. İnegöl’de ise 52 istifa oldu. Türkiye’deki muhalefetin başkenti Bursa, Bursa’daki muhalefetin başkenti de İnegöl; hepsi 42 kişidir. Başka siyasi parti mensuplarını toplamışlar. Yaratılmak istenen algıya inanmayın, gerçek ortadadır. MHP, özgür ağırlığı olan bir partidir. Biz işimize bakacağız.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.