Karacabeylilerden yaşlılara vefa örneği

Karacabeyliler Derneği ayrıca Huzurevi sakinlerine; 60 takım alt bezi, 60 takım bayan fanila, 60 takım erkek fanila,120 takım bayan çamaşırı, 120 takım erkek çamaşırı, 120 adet bayan kaşkolu, 200 çift bayan çorabı ve 200 çift de erkek çorabı hediye etti.
Etkinlikte mutluluklarını dile getiren Huzurevi yöneticileri, Bursa'da onca dernek varken her yıl bu projeyi yalnızca Karacabeyliler Derneği'nin gerçekleştirdiğini belirtti. Huzurevi yetkilileri, yaşlı insanlara sahip çıkan Karacabeyliler Derneğine teşekkür ederken, “Yapılan toplantılarda neden Karacabeyliler Derneği'nin konuşuluyor ve kıskanılıyor olmasında herkesin kendisini sorgulaması gerek. Yaşlısına sahip çıkan sosyal projeleri kesinlikle en ön planda tutarak Bursa'ya bir örnek olan Karacabeylilerin onurlu Başkanı Sayın Yüksel Ceylan ile tüm yönetim kurulunu canı gönülden kutluyoruz” dedi.
Türk milletini diğer milletlerden ayıran en büyük özelliğin; yaşlısına, atasına dedesine sahip çıkması olduğuna dikkat çeken Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, “Dünyadaki her canlı nasıl ki bir gün ölümü tadacaksa, her yaşayan insan da muhakkak bir gün yaşlanacaktır. Belki de şu anda çok iyi bir şekilde hayat sürebilen insanlarımız, bir gün böyle bir kurumda hayatına devam edebilir. Bu nedenle bizim üzerimize düşen yaşlı insanlarımıza sahip çıkmaktır ve böyle anlamlı bir projeyi de hayata geçirmenin mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz. Hiçbir yaşlı gençleşemez ama her genç muhakkak yaşlanacaktır” diye konuştu.
Programda son olarak konuşan Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu Şefi Doktor Aysel Gürel ise, “Bu projeyi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Bozbey ile Karacabeyliler Derneği Başkanı Sayın Yüksel Ceylan hazırlamış ve bizlere de katkı sağlanmak düşmüştür. Karacabeyliler Derneği'ne yürekten teşekkür ediyoruz. Böyle bir sosyal sorumluluk projesini geleneksel hale getirip, her yıl yapacak olan Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ile yönetim kurulunu ve emeği geçen herkesi kutluyorum” açıklamasında bulundu.
Konuşmaların ardından Nilüfer Kadın Korosu'nun muhteşem konseri ile unutulmaz dakikalar yaşayan Huzurevi sakinleri, devamında çalınan hareketli müziklerle saatlerce eğlendi. Huzurevi sakinleri, bu proje sayesinde güzel ve mutlu bir gün yaşadıklarını belirterek Karacabeyliler Derneği ile Nilüfer Belediyesine teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.