Karacabeylilerden aşure ikramı

Bursa’daki etkinlik doldu taştı:

İl Emniyet Müdürlüğü yanı eski Bağ-Kur binasındaki yerinde aşure etkinliğini gerçekleştiren Karacabeyliler Derneği’ni hiçbir faaliyetini yalnız bırakmayan Bursa Milletvekili Önder Matlı, yine oradaydı.

Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, tüm yönetim kurulu üyelerine ve aşure etkinliğinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Katılım gösteren herkese “Hoş geldiniz” diyen Başkan Ceylan, derneğin tüm siyasi partilere eşit mesafede olduğunu yineledi. Karacabeyli olan ve bölgesi çalışan herkesi kucakladıklarını belirten Ceylan, “Keşke Sayın Önder Matlı gibi gerek bağımsız gerekse de diğer partilerden milletvekilimiz olsa da desteklesek. Biz dernek olarak genç, dinamik ve çalışkan bir lider bulmuşken vekilimizin elini bir sonraki seçimlerde güçlü kılmalı ve onun bakan olması için çalışmalıyız” demesi büyük alkış aldı.

Bölgemiz için çalışıyoruz!

Daha sonra söz alan Milletvekili Önder Matlı, Dernek Başkanı Yüksel Ceylan’a güzel konuşması nedeniyle teşekkür etti. Karacabeylilerden böylesine anlamlı sözleri duymanın onur verici olduğunu dile getiren Matlı, “Bursa ve bölgemiz için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bölgemize neler ve nasıl yapabiliriz düşüncesiyle hareket ediyoruz” diye konuştu.

Mustafakemalpaşa ve Karacabey’e yapılacak yeni Devlet Hastanesi konusunda da bilgiler sunan Önder Matlı, “İlk etapta Mustafakemalpaşa’ya 200, Karacabey’e ise 100 yataklı hastane yapılacaktı. Ancak girişimlerimiz sonunda Karacabey’e 150 yataklı hastane yapacağız. İlk önce Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi ihalesini Ocak ayı içerisinde gerçekleştireceğiz. Ardından da Karacabey Devlet Hastanesi ihalesini yapacağız” dedi.

Bursa gündemini oldukça meşkul eden yeni Otoyol hakkında da açıklamada bulunan Milletvekili Matlı, güzergahın nereden geçeceği ile ilgili bir soruya, “Proje topografik ve jeopolitik bir durumdur. Şartlar neyi elverirse o kullanılır” ifadesini kullandı.

Son olarak Karacabey Kurşunlu Balıkçı Barınağı’na girişimleri neticesinde 300 bin TL ödenek çıkarttıklarını ve ihalenin en kısa sürede gerçekleşeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ile Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.