Karacabeyliler KOSGEB kurslarını tamamladı

Karacabeyliler Derneği’nin, KOSGEB işbirliği ile düzenlediği ‘Hibe destekli girişimcilik kursu’ sona erdi. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları, 20 Aralık 2014 tarihinde düzenlenecek olan törende verilecek.
Karacabeyliler Derneği’nin, KOSGEB işbirliğiyle 10 Kasım 2014 tarihinde başlattığı girişimcilik kursu tamamlandı. Her gün 19.00-23.00 saatleri arasında verilen eğitimlere katılan 22 kursiyer sertifika almaya hak kazandı.
Kurs eğitmeni Global Danışmanlık firması sahibi Türker Duran yaptığı açıklamada, “10 Kasım’da başlayan ve her gün 19.00-23.00 saatleri arasında düzenlediğimiz girişimcilik kursumuza 25 kursiyer katıldı. Eğitim saatini tamamlayamayan 3 kursiyerimizin haricinde 22 kursiyerimiz sertifika almaya hak kazandı. Kursun açılmasında emeği bulunan Dernek Başkanı Yüksel Ceylan’a ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyoruz” dedi.
‘Hibe destekli girişimcilik sertifikası’ almaya hak kazananları tebrik eden Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, sertifika töreninin 20 Aralık 2014 tarihinde saat 15.00’te Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceğini duyurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.