Karacabeyliler Derneği’nden Kaymakam’a ziyaret

 

Bursa Karacabeyliler Derneği, dün Kaymakam Ahmet Yurtseven’i ziyaret ederek yeni görevinde başarı diledi.

            Dernek Başkanı Yüksel Ceylan, Teşkilat Başkanı Vural Mutiş ve yöneticilerin katıldığı ziyaretin samimi bir ortamda geçtiği gözlendi.

            Karacabeyliler Derneği’nin dün itibarıyla bir yaşına girdiğini belirten Başkan Yüksel Ceylan, 14 kişiyle çıktıkları yolda şu anda 25 binlere ulaştıklarını kaydetti.

            Bursa’da oturan Karacabeylileri bir çatı altında toplamak, ilçenin örf, adet, gelenek ve kültürünü yaşatmak, halka maddi manevi destek olmak, ihtiyaçlı ailelerin çocuklarının eğitimine katkı sağlamak ve Karacabey’in ismini yaşatmak gibi amaçlarla yola çıktıklarını belirten Ceylan, kısa zamanda çok yol aldıklarına dikkat çekti.

            Bir yıllık sürede 744 gence iş olanağı sağladıklarına da değinen Başkan Ceylan, birlik ve beraberlik içinde hizmete devam edeceklerini söyledi.

            Tüm siyasi partilere, kamu ve özel kurumlara ve sivil toplum örgütlerine eşit mesafede bulunduklarını ifade eden Ceylan, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Bursa’nın en etkin derneği seçildiklerini de sözlerine ekledi.

            Karacabey’i ilgilendiren herkesle işbirliğine hazır olduklarını söyleyen Kaymakam Ahmet Yurtseven ise, “Halka hizmet için tüm siyasi parti, sivil toplum örgütleri ve kişilerle işbirliğine hazırız. Gördüğüm kadarıyla çok hızlı ve girişken bir derneksiniz. Bu yönden Karacabey insanını şanslı görüyorum. İlçede kaldığım süre zarfında birlikte yararlı hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Ziyaretiniz için de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.