Karacabeyliler Derneği’nden ayakkabı desteği!

İhtiyaçlı 75 bayan ve çocuk, yaklaşan bayram öncesi sevindirildi:

Karacabeyli Turgay Varel’in (VAR-EL Ayakkabı) sponsorluğunda ve Karacabeyliler Derneği önderliğinde gerçekleşen yardım desteğinde 75 çift ayakkabı ihtiyaçlı bayan ve çocuğa dağıtıldı.

            Dernek Teşkilat Başkanı Vural Mutiş ve yönetim kurulu üyelerinin mahalle muhtarlarıyla görüşerek belirlediği ihtiyaçlı kişiler, önceki akşam Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen programın ardından ayakkabılarını aldı.

            Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ile yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu etkinlik büyük ilgi gördü.

            Tek düşüncelerinin Karacabey insanına destek vermek olduğunu söyleyen Başkan Yüksel Ceylan, “Karacabey’de doğanı da doyanı da kucaklıyoruz. 25 bin üyemiz var. Kendi insanımıza hizmet etmek için yola çıktık. Bizlerin, bir yerlere oynama gibi bir niyetimiz yok. Siyasi beklentimiz hiç yok. Hiçbir siyasi partinin arka bahçesi de değiliz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, derneğimize üye olmalıdır. Herhangi bir ücret de talep etmiyoruz. Üye sayımız ne kadar çok artarsa, gücümüz de o oranda yükselir ve hizmet yelpazemiz genişler. Her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayın” dedi.

            Teşkilat Başkanı Vural Mutiş, ihtiyaçlı kişilerin bulunmasında kendilerine yardımcı olan mahalle muhtarlarına teşekkür etti. Bursa Karacabeyliler Derneği’nin çok güçlü bir sivil toplum örgütü olduğuna dikkat çeken Mutiş, herkesi üye olmaya davet etti.

            Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatih Erdem, üye olmanın önemine değinerek, “Birlikten kuvvet doğar” mesajı verdi.

            Runguçpaşa Mahalle Muhtarı Hasan Yurt ise, Bursa Karacabeyliler Derneği’ne bu mübarek Ramazan ayındaki örnek çalışması nedeniyle teşekkür etti.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.