Karacabeyliler Derneği’nde MHP şoku

Bursa Karacabeyliler Derneği'nde istifa şoku yaşanıyor. Derneğin MHP'li üyeleri İsmail Tezcan, Sadi Kutku, Soner Mestan, Engin Aydın ve Yasin Önder, Başkan Yüksel Ceylan'ın tutum ve davranışları nedeniyle istifa ettiklerini duyurdu.
    Konuyla ilgili önceki gün gazetemizi ziyaret eden MHP eski İlçe Başkanı İsmail Tezcan, İlçe Başkan Yardımcısı Sadi Kutku ile MHP'li üyeler; Soner Mestan, Engin Aydın ve Yasin Önder, istifa gerekçelerini şu şekilde açıkladı;
    “Milli değerlerimizin ve hassasiyetlerimizin Dernek Başkanı Yüksel Ceylan tarafından tıpkı iktidar partisinin başkanı gibi ayaklar altına alınmaya çalışılması, hor görülmesi gibi tutum ve davranışların internet üzerinden sosyal paylaşım sitelerinde sergilenmesinden duyduğumuz rahatsızlık nedeniyle Bursa Karacabeyliler Derneği üyeliğinden istifa ediyoruz.”
    Konuyla ilgili görüştüğümüz Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ise, sıkıntının yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirterek, “Biz MHP'li yetkililerle konuştuk ve sorunu çözdük. Ancak yine de istifa etmek istiyorlarsa kendileri bilir. Büyütülecek bir sorun yok” açıklamasında bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.