Karacabeyli Üretici Kadınlardan Ankara çıkarması

Karacabey Belediye Başkanlığı’nın girişimleri ile faaliyete geçerek, ilçedeki 4 kadın derneğinden biri olan Dağkadı Üretici Kadınlar Derneği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında bir dizi etkinliğe imza attı.
Bursa İl Tarım Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve Tarım Bakanı Faruk Çelik ile bir araya gelen Karacabeyli üretici kadınlar, mevcut sorunlar ve çözüm yolları konusunda görüşmelerde bulundu.
Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Esra Uzun başkanlığında katılım gösterildi.
Bakan Çelik’e davet
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile gerçekleştirdikleri görüşmede, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın kendilerine verdiği desteğin, her türlü takdirin üzerinde olduğunu da dile getiren Karacabeyli üretici kadınlar; önümüzdeki günlerde Dağkadı Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilecek üretim tesislerinin açılışına Bakan Çelik’i de davet etti.
Mahallelerindeki açılışa katılmayı canı gönülden arzuladığını dile getiren Bakan Çelik de Karacabey’in gerçek anlamda, ülkeye tarım ve hayvancılık konusunda örnek teşkil ettiğine vurgu yaparak, modernleşme yolunda atılan adımlardan övgüyle söz etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.