Karacabeyli genç, kız istedi kurşunu yedi

Bursa’da, sevdiği kız kendisine verilmeyince kızın ailesini tehdit edip darp etmeye çalıştığı öne sürülen bir genç, silahla vurularak yaralandı.
Bursa merkez Osmangazi ilçesinde bir tekel bayi işleten Ferdi K. (29), yan dükkan komşusu mobilyacı Cuma A.’nın kızına abayı yaktı. Anne ve babasını alıp Cuma A.’nın evine giden Ferdi K., kızı istedi. Ferdi K.’nın ailesine “Ben bir araştırayım, düşüneyim” diyen Cuma A., Ferdi K. hakkında bilgi edinmeye başladı. Cuma A., iş güç sahibi olmadığını iddia ettiği Ferdi K.’ya 2. kez kızını istemeye geldiğinde, “Ben sana kızımı veremem. Sen ilkokul mezunusun. Benim kızım üniversite mezunu. Aranızda fikir farkı var. Biz Niğdeliyiz siz Karacabeylisiniz, bu iş olmaz” diyerek geri çevirdi.
Olayın üzerinden bir ay sonra Cuma A. kızını başka biriyle nişanladı. Bunun üzerine iddiaya göre Ferdi K., “Kızını bana vermedin, ben de seni yaşatmayacağım” diyerek Cuma A.’yı tehdit etmeye başladı. En son 3 gün önce Cuma A.’nın mobilya mağazasına gelen Ferdi K. ve yakınları, “Oğlumuz senin yüzünden kara sevdaya düştü, sorumlusu sensin” diyerek Cuma A.’yı darp etmek istedi.
İş yerinin üst katında bulunan Cuma A.’nın oğlu Erkan A. ise gürültüyü duyup dışarıya çıktığında babasının darp edildiğini görüp silahına davrandı. Amcasına ait ruhsatlı tabancayla ateş eden Erkan A., Ferdi K.’yı bacağından yaraladı. Ferdi K., gelen 112 ambulansıyla Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu arada zanlı genç gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.