“Karacabey’li genç çiftçiler destekleniyor”

*Türkiye’nin en önemli tarım topraklarına sahip olan ve tarım ve hayvancılık konusunda, en son teknolojik gelişmelerin yakından takip edilerek, uygulamaya geçirildiği yörelerin başında gelen Karacabey, anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.
*’Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi’ kapsamında, Karacabey İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından temin edilen 42 büyükbaş hayvan 7 Karacabeyli çiftçiye teslim edilirken, görüşlerini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çiftçinin refah düzeyini artırıcı proje çalışmalarına büyük önem verdiklerini ve bu yöndeki girişimlerini de kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

‘Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi’ kapsamında, Karacabey İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından temin edilen 42 büyükbaş hayvan, 7 Karacabeyli çiftçiye teslim edildi.
Türkiye’nin en önemli tarım topraklarına sahip olan ve tarım ve hayvancılık konusunda en son teknolojik gelişmelerin yakından takip edilerek uygulamaya geçirildiği yörelerin başında gelen Karacabey, yine anlamlı bir etkinliğe daha imza attı.
Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte; Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cemer Erken, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan hazır bulundu.
Büyükbaş hayvanların teslim töreninde konuşan İlçe Tarım Müdürü Cemer Erken; tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi konusunda tüm ülkeye örnek projeleri, önümüzdeki dönemde de yürürlüğe koymaya kararlılıkla devam edeceklerini kaydetti.
Nerede tarım orada varım
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında yer alan proje ile ilgili olarak görüşlerini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çiftçinin refah düzeyini artırıcı proje çalışmalarına büyük önem verdiklerini ve bu yöndeki girişimlerini kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.
Başkan Özkan, göreve geldikleri ilk günden bu yana, seçim beyannamesinde yer aldığı şekilde ‘Nerede Tarım Orada Varım’ sloganı ile hareket ettiklerini ve tarıma dayalı sanayinin öncelikli olduğu bir ekonomisi olan ilçenin, bu özelliğinin geliştirilmesi adına sayısız projeler geliştirdiklerini söyledi.
Öncülük görevi üstleniyor
Bu projelerin uygulanmasının yanı sıra, tüm çiftçi sorunlarının ülke gündeminde de dile getirilmesi adına güçlü bir öncülük görevi üstlendiklerinin altını çizen Ali Özkan, Susurluk Şeker Fabrikası’nın yeniden açılması ve pancar kotalarının artırılması konusundaki başarıların da bunun en güzel kanıtı olduğunu dile getirdi. Özkan, tarım ve hayvancılık konusunda çiftçi refahına katkı sunacak her türlü proje ve girişimleri de kararlılıkla sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.