Karacabeyli Artvinliler Hülya Polat’la coşacak!

Karacabey Artvinliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yılı nedeniyle Bursa’da yapılacak şölene hazırlanıyor.
Artvinliler Derneği Başkanı Mükerrem Yılmaz, 07 Mart 2017 tarihinde Saat 18.00’de Hülya Polat ve daha birçok sanatçının Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda sahne alacağı şölene tüm Karacabeylileri davet etti.
Karacabey Artvinliler Derneği, aynı tarihte dernek önünden Saat 17.00’de ücretsiz araç kaldıracak. Dernek Başkanı Mükerrem Yılmaz, “7 Mart’ta Artvin’in 95. Kurtuluş yılını kutlayacağız. Özel gecemize tüm ilçe halkımızı bekliyoruz. Kaçkar Karadeniz TV’den canlı yayınlanacak olan konserin sunumunu Nazım Kara yapacak. Şölende Hülya Polat dışında, Vira Cemal, Erol Alkan, Neslihan Özaltun, Ahmet Kara, Mehmet Çınar, Aydoğan Can, Mesut Torun, Nuray Çiftçi, Nazım Kara konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunacak. ANKA Kültür, Sanat Derneği Halk Oyunları Topluluğu da geceye renk katacak” diyerek bu güzel etkinliğin kaçırılmaması gerektiğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.