Karacabey’in yeni savcısı göreve başladı

Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) Adli ve İdari Yargı 2021 Yılı Ana Kararnamesi kapsamında Karacabey’de 2019 yılı Temmuz ayından bu yana başarıyla görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Günay’ın, Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevlendirilmesi sonrası yerine atanan Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Sadullah Gümüş, Karacabey’deki görevine başladı.
Aslen Tokat’ın Niksar ilçesinden olan Karacabey’in yeni ve genç Cumhuriyet Başsavcısı Sadullah Gümüş, ilk olarak Muğla’nın Ortaca ilçesinde Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başladı. Burada 4 yıl çalışan Gümüş, ardından Diyarbakır Savcısı olarak hizmet verdi. 3 yıl Diyarbakır Savcılığı’nda görev yapan Gümüş, Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) Adli ve İdari Yargı 2021 Yılı Ana Kararnamesi kapsamında Karacabey Cumhuriyet Başsavcılığı’na atandı. Sadullah Gümüş, bu atama sonrası ilk başsavcılık görevine Karacabey’de başlamış oldu.
Karacabey’deki görev süresi boyunca ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak için elinden geleni yapacağını belirten Başsavcı Sadullah Gümüş, “Hukukun ve adaletin üstünlüğüne inanan biri olarak Karacabey’deki adli faaliyetlerde de buna önem vereceğiz. Karacabey’de başta Kaymakamlığımız olmak üzere, tüm adli kolluk birimlerimizle birlikte adil ve şeffaf bir şekilde faaliyetlerimizi yürüteceğiz. İlçemizdeki diğer tüm kurum ve kuruluşlarla da uyum içinde çalışacağız. Hiçbir farklılık göz önünde bulundurmadan insanlarımıza adalet hizmeti vermek istiyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.