Karacabey’in meşhur harası dünya gündeminde

*Anadolu Ajansı Bursa muhabirlerinden Sergen Sezgin’in, Karacabey TJK Pansiyon Harasında çektiği fotoğraflar, uluslararası düzeyde seçkin haber kuruluşlarından “The Guardian” ile “Time” dergilerinde, ayın fotoğrafları arasında yer alarak, sosyal medyada yayınlandı. Başkan Ali Özkan da AA muhabiri Sezgin ile makamında bir araya gelerek, kendisini başarılarından ötürü tebrik etti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AA Bursa Muhabiri Sergen Sezgin’in çektiği ve uluslararası haber kuruluşlarından The Guardian ile Time’da yayınlanan fotoğrafın ardından, Sezgin’i makamında kabul ederek, Karacabey’i tanıtımından ötürü kendisine teşekkürlerini iletti.
Gerçekleşen görüşmede Başkan Özkan, “Sezgin’in bu başarısı bizler için gurur kaynağı olmuştur. Ne güzel ki böylesine uluslararası ve seçkin medya kuruluşlarında, Karacabey’imizin bahse konu olması bizleri son derece memnun etmiştir. İlçemizin uluslararası düzeyde değerlere sahip olduğunu her fırsat dile getiriyorduk. Sergen kardeşimiz de fotoğrafı sanatı ile bizim bu sesimizi bir nevi ispat etmiş oldu. Bu söz konusu dergilerin sosyal medya hesaplarında, Karacabey harasında çekilen fotoğrafın yayınlanmasının ardından, on binlerce insan Karacabey’in at yetiştiriciliği hakkında farkındalık sahibi oldu” dedi.
Sezgin’e ilçeye sağladığı bu gururdan dolayı teşekkür eden Özkan, bundan sonraki çalışmalarında belediye olarak da kendilerine destek vermekten mutlu olacaklarının altını çizdi.
Mutluluk duydum
Sezgin de ziyarette yaptığı konuşmada, “Karacabey gerçekten dört bir tarafı ayrı ve kendine has değerleri ile ön plana çıkıyor. Bizler de zaman zaman bizzat şahit oluyoruz ve bazen basından takip ediyoruz. Gerçekten ulusal ve hatta uluslararası ölçekte önemli değerleri var. Bununla alakalı bu atların yer aldığı fotoğrafın, böyle bir mecrada yayınlanması tabi ki bizleri de mutlu etti. Ve Karacabey adına böyle bir başarıya vesile olduğum için de bundan mutluluk duydum” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.