Karacabey’in gururları

ÖSYM tarafından açıklanan YKS sonuçlarına göre, Karacabeyli 2 öğrenci Türkiye genelinde derece yaparak gururumuz oldu. Milyonlarca öğrencinin katıldığı YKS Sınavı’nda tüm sorulara doğru yanıt veren Osman Sina Demirci Türkiye 75’incisi, Deniz Kurt da ülke genelinde 379. sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

Karacabeyli emekli Öğretmen Harun Meşe’nin torunu, Türkiye Eğitim Sen 3 No’lu Şube Başkanı Altuğ Meşe’nin yeğeni olan Bursa Şahinkaya Lisesi Öğrencisi Osman Sina Demirci, 2,5 milyon öğrencinin ter döktüğü üniversite sınavında Türkiye genelinde 75. oldu.

Yine ilçemiz eğitim kurumlarından Ulviye Matlı Fen Lisesi 2020 mezunu öğrenci Deniz Kurt da, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sayısal bölümünde tüm soruları doğru yaparak ülke genelinde 379. sırada yer aldı. Deniz Kurt’un bu önemli başarısı sonrası Ulviye Matlı Fen Lisesi’nden de kutlama mesajı geldi. Okuldan yapılan açıklamada; “Bizler bu mutluluğu ve gururu yaşatan öğrencimiz Deniz Kurt’u Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi ailesi olarak kutluyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz. Ayrıca bu başarıda emeği geçen bütün öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.” denildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.