“Karacabey’in altından girip, üstünden çıkacağız”

Ali Özkan, “İlk işimiz içme suyu şebekesi ve kanalizasyonun yenilenmesi olacak. Bu işler tamamlanınca da park ve bahçelere başlayacağız” dedi.
Karacabey AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, 30 Mart’tan sonra işe başlayıp Karacabey’in altından girip, üstünden çıkacaklarını söyledi. ‘Önce alt yapı’ sloganıyla şehrin kanalizasyon ve içme suyu şebekesinin yenileneceğini vurgulayan Özkan, bu işler tamamlanınca da park ve bahçelerle ilgili projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.
Alt yapısı çökmüş bir Karacabey’de park ve bahçelerin, can çekişen bir insana makyaj yapmaktan farksız olduğunu vurgulayan Özkan, büyük maliyetler gerektiren alt yapı için en büyük desteğin Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden geleceğini hatırlattı. Ali Özkan, “Bütçe sıkıntımız yok. Büyükşehir’in dev desteği her zaman bizimle olacak. Büyükşehir ile koordineli olarak birçok yatırımı ilçemize birlikte kazandıracağız” diye konuştu.
Ali Özkan, Büyükşehir’in imkânlarıyla öncelikli olarak Karacabey’in yıllar öncesinde tek katlı evlere göre kurulmuş alt yapısına el atacaklarını vurguladı. Ciddi bir bütçe gerektiren alt yapının yenilenmesini tamamlamadan caddelere makyaj yapmanın fuzuli gayretten öteye geçemeyeceğini söyleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özkan, “Şehir merkezinde çiçek ekerek, göz boyayan çalışmalarla vakit kaybeden Karacabey Belediyesi, yeni dönemde ilçenin kenar mahalleleri başta olmak üzere kangren olmuş alt yapı sorunlarını çözüme kavuşturacak. Sihirbaz oyunları gibi insanların gözünü boyayarak Karacabey’e zaman kaybettirenlere halkımız artık prim vermeyecek” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.