’Karacabey’i beş yılda başkent yaparım’

AKP belediye başkanı aday adayı Talat Özen, hizmete çevresel sorunlardan başlayacağını söyledi:

Karacabey AKP belediye başkanı aday adayı Talat Özen, ilçenin öncelikli sorunlarını 5 ana başlık altında değerlendirdi.

BUSKİ ve UEDAŞ'taki deneyimlerine güvendiğini dile getiren Özen, çevre sorunlarına öncelik verilmesinin altını çizdi.  

Nilüfer Çayı'nın temizlenmesi, Gölecik barajı, Yeniköy'e arıtma tesisi yapılması, kanalizasyonların yenilenmesi ve elektrik şebekesinin yeraltına alınmasının önemine vurgu yapan BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı Talat Özen, “Hizmete çevresel sorunlardan başlayacağım” dedi.

Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışarak hizmet yağdırabileceğini söyleyen Özen, Karacabey'e çağ atlatacak projelerle göreve hazır olduğunu bir kez daha dile getirdi.

Nilüfer Çayı'nın temizlenmesinin Karacabey için hayati önem taşıdığını belirten Özen, değerli tarım arazilerinin zehirli sularla beslendiğine vurgu yaptı. Gölecik barajına çok önem verdiğini kaydeden Özen, önlem alınmazsa Karacabey'in 10 yıl gibi kısa bir zaman sonra içme suyu sıkıntısıyla karşı karşıya kalacağını söyledi. 

Çevre sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturabileceğini dile getiren Özen, elektrik şebekesinin yeraltına alınarak sık sık yaşanan kesintilere son verilebileceğini kaydetti.

BUSKİ ve UEDAŞ'taki deneyimlerini Karacabey'e taşımak istediğini dile getiren Özen, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanılmasının ardından, hizmet akışının sağlıklı bir koordinasyon ile işleyebileceğini vurguladı. Belediye meclisinin aldığı kararların Bursa'da onaylanarak yürürlüğe gireceğini hatırlatan Özen, aday olması durumunda, Karacabey'i beş yılda ilçelerin başkenti yapabileceğine inandığını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.