Karacabey’e yeni spor yatırımları geliyor

• Karacabey’de, ‘sportif kent’ hedefi doğrultusunda spora yönelik yatırımlar artarak devam ediyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bölge Milletvekili Dr. Mustafa Esgin, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin arasında, ilçeye kazandırılması hedeflenen 4 halı saha ve havuz için Spor Toto protokolü imzalandı. Bu çalışmalar için en kısa zamanda ihaleye çıkılması hedefleniyor.

Karacabey’de, ‘sportif kent’ hedefi doğrultusunda spora yönelik yatırımlar hızıyla sürüyor.

Başkan Ali Özkan’ın daha önce Ankara’da gerçekleştirdiği temaslarda Karacabey’de yapılması hedeflenen spor yatırımlarına ilişkin yaptığı görüşmelerin ardından, önemli bir protokole imza atıldı.

Bu kapsamda Başkan Özkan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin ve Bölge Milletvekili Dr. Mustafa Esgin arasında, ilçeye kazandırılması hedeflenen 4 halı saha ve havuz için Spor Toto protokolü imzalandı.

İhale süreci en kısa sürede başlayacak

Yapılan protokolde, ilçeye kazandırılması hedeflenen 4 halı saha ile havuzun fiyatı güncellenirken, bu çalışmalar için en kısa zamanda ihaleye çıkılması hedefleniyor.

Görüşmenin Karacabey’deki spora yönelik yatırımların artması adına son derece faydalı geçtiğini kaydeden Belediye Başkanı Ali Özkan, “İlçemizde spora yönelik yatırımlarımız artarak devam ediyor. Gerek lisanslı sporcu sayısının her geçen gün artması gerekse de tesisleşme noktasında çok önemli ilerlemeler kaydetmiş durumdayız. Bu anlamda imzaladığımız Spor Toto protokolünün hayırlı olmasını diliyorum. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu’na, Bölge Milletvekilimiz Mustafa Esgin’e, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’e, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin’e ilçe halkımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.