Karacabey’e ve üyelerimize hizmet, temel amacımızdır!

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına aday olan Naci Güncü, 11 Mayıs'ta yapılacak, “Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği” seçimleri öncesinde hedef ve projelerini kamuoyuyla paylaştı.
    KTSO Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ayhan Kutku'ya da başarılar dileyen Güncü, seçimlerin sakin ve huzur içinde geçmesi dileğinde bulundu.
Seçilmesi durumunda yönetiminde yer vereceği Murat Avinç, Fikri Sezer, Sezgin Parlaklar ve Gökhan Tüydeş'le birlikte hedef ve projeleriyle ilgili bilgi veren Naci Güncü, tek düşüncelerinin Karacabey'e hizmet olduğunu dile getirdi.
    Güncü, “Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı adaylığımızı açıklarken belirlediğimiz hedefler ve projelerimizi sıralayacak olursak;
    1- KTSO Kart Projesi,
    2- Hukuki Danışmanlık Hizmeti,
    3- Üyelerle Genişletilmiş Sektörel Toplantılar,
    4- Karacabey Alışveriş Şenliği,
    5- Kalite Danışmanlığı ve Kalite Eğitim Önderliği,
    6- Yurtdışı Fuarlara Sektörel Katılımlar ile Karacabey'den Daha Fazla Markalar Çıkartabilmek,
    7- Farklı Sektörlerde Kalifiye Ara eleman Açığını Kapatmak Üzere Eğitim Organizasyonları Düzenlemek,
    8- Yasal Yükümlülükler Çerçevesinde Üyelerimizin İhtiyacı Olan Eğitim ve Çalışmalar.(İş Sağlığı ve Güvenliği Konusunda yapılan çalışmalar gibi)
    9- Karacabey Ticaret Borsası ve Uludağ Üniversitesi ile Yılda en az 1 kez Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı Düzenlenmesi,
    10- İlçe Eğitimine Katkı Kapsamında Okul Projelerinin Tamamlanması,
    11-Üyelerimizin ve Çalışanlarının Bireysel Gelişimlerine Katkı sağlamak amacı ile Eğitim Programları Düzenlemek,
    12- Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Üyeliğini daha Özel ve Ayrıcalıklı Hale Getirecek Çalışmalar Gerçekleştirmek gibi çalışmalarımız mevcuttur.
    Sayın Özer Matlı ve Tarık Tezel başkanlığında 8 yılda çok uyumlu çalışmalar gerçekleştirdik ve Karacabey Ticaret ve Sanayi Odasının kurumsal kimliğini oluşturduk. Bu ekipte Başkan Yardımcılığı görevini yaparak TOBB camiası, çevre oda ve borsalar ile yakın ilişkilerimiz oldu. Bu camiaya karşı tecrübe edindik ve başkan adaylığımızı açıkladık.
    68. TOBB Genel Kurulunda TOBB Başkanı Sn. Hisarcıklıoğlu'na seçilmemiz halinde TOBB bünyesinde yeni görevler almak istediğimizi ilettik ve olumlu karşılandık.
    Üyelerimizden temel beklentimiz 11 Mayıs 2013  Cumartesi Günü yapılacak seçimlere katılım göstererek “Beyaz Liste” ile yarışacak olan bizleri ve ekibimizi desteklemeleri ve oylarını kullanarak demokratik haklarını yerine getirmeleridir.
    Biliyorsunuz ki Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Özer Matlı, Bursa Ticaret Borsası Başkanlığına aday oldu ve ciddi bir çalışma içerisindeler, bizler de tüm kalbimizle kendilerini destekliyor ve başarılar diliyoruz.
    Yeniden belirtmek isterim ki, bu bir demokratik yarıştır. 12 Mayıs'tan itibaren her şey kaldığı yerden devam devam edecek ve KTSO'da her zaman olduğu gibi temel amaç üyelere ve Karacabey'e hizmet etmek olacaktır” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.