Karacabey’e 190 milyonluk yatırım yapılacak

Adalet ve Kalkınma Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı’nın önceki gün gerçekleştirdiği ‘İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey’de 3 sene içinde alt yapı çalışmaları için 190 trilyon harcayacaklarını söyledi.
‘Bütünşehir Yasası’ ile birlikte Karacabey’in şaha kalktığını belirten, Recep Altepe, “Karacabey’e önümüzdeki 3 yıl zarfında altyapı için 190 trilyon yatırım yapılacak. Yakında Bursa’nın şehir suyu, suyu kıt olan Karacabey’in bütün mahallerine ulaşacak. Tüm köylerde asfaltlama yapılıyor, milyonlarca lira tutan yatırımlar Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle hayata geçirilecek” dedi.
Altepe, “Bütün köylerde asfaltlar yapılıyor. İşte Sarıbey yolu yapılıyor. Ne kadar tutuyor yol diye sorduk, 2.2 trilyon dediler. Bunu Özel İdare nasıl yapsın? Valilik nasıl yapsın? Trilyonlarca tutan yatırımlar Büyükşehir’le birlikte yapılıyor. Köy köy, karış karış geziyoruz. Bursa’nın tarihi değerlerine sahip çıkıyoruz. Ayağa kalkmadık tarihi eser kalmadı. Bursa artık UNESCO dünya mirası listesine girdi. Bursa’da ve Karacabey’de kıyıda köşede ne kadar tarihi eser varsa hepsi bizim planımızda. Karacabey’in her alanda gelişmesi ve kalkınması artık Büyükşehir’le olacak. Bizler her türlü hizmete hazırız. Bu halk bizi seviyor ve destekliyor. Bizler de hizmetlerimizle halkımızı sevdiğimizi gösteriyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.