Karacabey’den Erdoğan’a tam destek

AK Parti Karacabey İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da katılımıyla geçtiğimiz Cuma günü Ziraat Bankası’nda toplanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a maddi destekte bulundu.
İlçe Başkan Vekili Fahri Elezoğlu öncülüğündeki AK Partililer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a maddi destek olmak amacıyla Ziraat Bankası’nda bağış yaptı. İlçe Başkan Vekili Fahri Elezoğlu, maddi ve manevi her anlamda partilerinin kurucusu ve 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduklarını söyledi. Seçim öncesinde yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini ifade eden Elezoğlu, “Sadece manevi olarak değil, maddi olarak da partimize destek olmak istedik ve bu yüzden herkes gönlünden kopanı bağışladı. Çalışmalarımız devam edecek.” dedi.
Belediye Başkanı Ali Özkan ise, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmalarına destek amacıyla sahada zaten çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek olmak üzere ülke genelinde tüm AK Parti teşkilatları olarak bağışta bulunduk. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi Karacabey’imiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olsun.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.