Karacabey’den Bursaspor’a tam destek

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, meclis üyeleri ve Belediyespor yöneticileri ile birlikte; Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve Yönetim Kurulu’na ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.
Birbirinden eşsiz ve yemyeşil doğal güzelliklere sahip olan Karacabeyliler, yeni göreve başlayan Bursaspor yönetimi ile bir araya gelirken, yeşil-beyazlı renklerin her zaman gönüllerinde yattığını belirterek, Bursaspor’a yeni şampiyonluklar yolunda gerekli desteği sunmaya da hazır oldukları mesajını verdi.
“Karacabey sportif açıdan atağa geçmiş durumda”
Büyükşehir statüsüne yeni kavuşan ilçeler ile birlikte, Bursa ilinin daha da güçlendiğini ve Bursaspor’un yeni şampiyonluklar için İstanbul takımları ile rekabet konusunda imrenilir bir konuma yükseldiğini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “Karacabey olarak tüm sportif branşlarda atağa geçmek için yoğun bir altyapı ve tesisleşme hamlesine geçmiş bulunuyoruz. Karacabey Belediyespor’u da Bursaspor’umuzun bir parçası olarak görüyoruz. Bursa’nın en büyük markası Bursaspor ve bu işe gönül koyduğunuz için sizlere de teşekkür ediyoruz. Tabii ki sıkıntıların büyük olduğunu biliyoruz. Bir söz vardır, “Kimse sizin okyanusta hangi dalgalarla savaştığına bakmaz, gemiyi limana sağ salim yanaştırıp yanaştıramadığına bakar. Öncelikle biz sizin ve ekibinizin bu işi layıkıyla yapacağına yürekten inanıyoruz. Bu sıkıntılı günlerde Bursa kamuoyu ve işadamlarının desteği ile inşallah elbirliği ile kenetlenerek en kısa zamanda halledip, Bursaspor’u büyük başarılara imza atacağınıza inanıyoruz. Altyapı ve tesisler konusunda ortaklaşa geliştireceğimiz projelerle, Bursaspor’umuzun yeni başarılarına katkı sunmaktan tüm Karacabey adına gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.
“Hep birlikte yeni başarılara imza atacağız”
Karacabeylilerin geçmişten bu yana Bursaspor’a sunduğu önemli katkılar için minnettar olduklarını dile getiren Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay da konuklarına anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Büyükşehir Belediyesi ve tüm ilçe belediyelerinin katkıları ile tüm yeşil-beyazlı renklere gönül veren Bursalılar ile birlikte, yeni başarılara imza atacaklarından emin olduklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.