Karacabey’deki spor yatırımları değerlendirildi

Karacabey’de spora yönelik yatırımlar ve çalışmalar devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Şahin’in katılımıyla, Karacabey’deki spor yatırımları incelendi. Gerçekleşen ziyaretlerde, Karacabey’de yapımı tamamlanan Karacabey Belediyespor tesisleri ile devam eden diğer sportif yatırımlar değerlendirildi.

Karacabey, 31.08.2021 – ‘Sportif kent’ hedefiyle, Karacabey’de spora ve sporcuya yönelik yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Şahin, Gençlik ve Spor Bursa İl Müdürü Salih Başparmak ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer ile birlikte kentteki spor yatırımları incelendi.

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan’ın da yer aldığı ziyarette ilk olarak, Karacabey Belediyespor tesisleri ziyaret edildi. Kulüp yöneticileri ile gerçekleşen görüşmenin ardından kulüp tesisleri gezilerek, çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Özkan’dan bilgi aldı

Kulüp ziyareti sonrası ise Gençlik ve Spor Bakanlığından alınan destekle ilçede yapımı devam eden sportif yatırımlar ziyaret edildi. Öğretmenler Parkı’nda yapımı devam eden spor salonu ile tamamlanan tenis kortları inşaatlarını ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Şahin, Başkan Özkan’dan ilçenin çeşitli bölgelerine yapılan halı saha ve basketbol sahası çalışmaları ile devam eden diğer projeler hakkında da bilgi aldı.

Atatürk Kültür Parkı’na yeni yüzme havuzu geliyor

Ziyarette ayrıca yine bakanlıktan alınan destekle Öğretmenler Parkı’na yapılması planlanan kapalı yüzme havuzu inşaatı üzerine görüşülerek, yer konusunda planlamalar yapıldı. Belediye Başkanı Ali Özkan havuz ile ilgili yaptığı açıklamada, “Atatürk Kültür Parkı’mızda yer alan havuzun üstünü, günümüz koşullarına uygun bir şekilde kapatmak için bakanlıktan alınan destekten bütçe ayırmıştık. Ancak daha sonra yapılan görüşmelerde, Öğretmenler Parkı’na yenisinin yapılmasına yönelik bir gelişme yaşadık. Bu gelişme için Bursa Milletvekilimiz

Mustafa Esgin ile birlikte, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Gençlik ve Spor Bursa İl Müdürü Salih Başparmak ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer ile emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yeni çalışmalar konuşulacak

Başkan Özkan ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyesi ile sportif faaliyetlerde neler yapılabileceği, nasıl daha aktif çalışmalar yapılabileceğine dair bir toplantının da önümüzdeki hafta gerçekleşeceğini söyledi. Başkan Özkan, “İlçemizdeki sportif yatırımlar üzerine çeşitli istişarelerde bulunduğumuz bir ziyaret programı oldu. İlçemizdeki spor çalışmalarının, sportif faaliyetlerin bakanlığımızın da ilgisini çektiğini biliyoruz. Aldığımız büyük desteklerin sebepleri arasında da bu var zaten. Bunun yanında, kendileri sağ olsun her konuda bizden desteklerini esirgemiyor. Bu vesileyle, Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Bursa Milletvekilimiz Sn. Mustafa Esgin’e ve emeği geçen tüm yöneticilerimize teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.