Karacabey’de temel ihtiyaç ürünlerine yönelik denetimlerde olumsuz durum yok

Karacabey İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ortak yaptıkları denetimlerde, ilçedeki marketlerin temel ihtiyaç ürünlerindeki kasa fiyatı ile etiket fiyatı ve stokçuluk konusunda incelemelerde bulundu. İlçe genelinde olumsuz bir işletmeye rastlanmazken, Başkan Özkan bu tarz denetimlerin sürekli olarak yapıldığını ifade etti.

Karacabey İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ortak yaptıkları denetimlerde, ilçedeki marketlerin temel ihtiyaç ürünlerindeki kasa fiyatı ile etiket fiyatı ve stokçuluk konusunda incelemelerde bulundu.

İlçe genelinde olumsuz bir işletmeye rastlanmazken, Başkan Özkan bu tarz denetimlerin sürekli olarak yapıldığını ifade etti.

Önceki gün ilçe genelinde faaliyet gösteren marketlere yapılan denetimlere, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Davut Aytek ile Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Kuşaklı da katıldı. Özellikle işletmelerde raflardaki ürün fiyatı ile kasada çıkan fiyatlar denetlendi. Bunun yanında, stokçuluk gibi vatandaşları zora sokan uygulamalar da kontrol noktasında ekiplerin dikkatindeydi.

Denetimler sürecek

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçe genelinde yapılan denetimlerde olumsuz bir durumla karşılaşmadıklarını belirtirken, bu tarz denetimlerin ilgi kurumlarla iş birliği halinde devam edeceğini söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.