Karacabey’de Ramazan bir başka güzel

*Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Karacabey’de gerçekleştirdiği İftar organizasyonuna vatandaşlar yoğun katılım gösterirken, Belediye Başkanı Ali Özkan, önümüzdeki günlerde iftar alanın yerinde inşaatı başlayacak olan Kent Meydanı’na da ‘Bursaspor Meydanı’ isminin verileceğini müjdeledi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin tüm ilçeleri kapsayan iftar etkinlikleri tüm hızı ile devam ederken, etkinliklerin Karacabey’de gerçekleştirilen bölümü, vatandaşların yoğun katılımı ile büyük bir coşkuya sahne oldu.
Ramazan ayının manevi atmosferinin doyasıya yaşandığı Karacabey’deki iftar etkinlikleri, yakın zamanda inşaatına başlanacak olan hükûmet binası arkasındaki yeni Kent Meydanı arsasında gerçekleştirilirken, anlamlı etkinlikte; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, protokol mensupları, sivil toplum yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar hazır bulundu.
Vatandaşların hınca hınç doldurduğu iftar alanında Karacabeylilere seslenen Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey’de bir zihniyet devrimi gerçekleştirdiklerini belirtirken, sağlanan birliktelik ve ilçenin var olan güçlü dinamiklerinin de etkisiyle, ulaşılamayacak başarı olmadığını vurgulayarak, tüm hedeflere doğru kararlılıkla ilerlendiği mesajını verdi.
Karacabey her yönüyle şahlandı
Karacabey’de, tüm Bursa’nın da takdir ve hayranlıkla izlediği ekonomik, kültürel ve sportif ivmelenme kaydedildiğinin altını çizen Belediye Başkanı Ali Özkan, kısa sürede sportif başarıların ardı arda geldiğini belirterek, 23 yıllık 3.Lig özlemine de son verdiklerini söyledi.
Karacabey’e ‘Bursaspor Meydanı’ geliyor
Başkan Özkan’ın, önümüzdeki günlerde iftar alanının bulunduğu yerde inşaatı başlayacak olan yeni Kent Meydanı’na da ‘Bursaspor Meydanı’ isminin verileceğine dair müjdesi, Karacabeylilerden yoğun alkış aldı.
Büyükşehir’den yatırım müjdesi
Başkan Özkan’ın ardından vatandaşlara seslenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de Büyükşehir ve Karacabey belediyelerinin güçlü bir birliktelik örneği sergileyerek, toplumun kalkınması adına tüm projeleri tek tek hayata geçirdiklerine vurgu yaparken, longoz ve Kocaçay Deltası’nda Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirileceği yatırımlar için proje çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağı müjdesini verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.