Karacabey’de metruk binalarla mücadele sürüyor

• Karacabey Belediyesi’nin metruk binalara yönelik kararlı mücadelesi sürüyor. Karacabey Belediyesi’nin son yaptığı yıkımla birlikte ilçede ortadan kaldırılan metruk bina sayısı 95 oldu.Karacabey Belediyesi’nin metruk binalara yönelik kararlı mücadelesi sürüyor.

Karacabey Belediyesi, uzun zamandır ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde tehlike arz eden metruk binaları titizlikle yıkmaya devam ederken, son yaptığı yıkımla birlikte ilçede ortadan kaldırılan metruk bina sayısı 95 oldu.
Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yıkımı gerçekleştirilen metruk binalara, önceki gün Saadet Mahallesinde bir yenisi daha eklendi.

Belediyeye bağlı ekipler, Saadet Mahallesinde bulunan ve risk taşıyan metruk binayı yıkarak hem kötü amaçlı kullanımların önüne geçti hem de bölgeyi otopark alanı olarak kullanılabilir hale getirdi.

Özkan’dan kararlılık vurgusu

Belediye Başkan Ali Özkan, kent genelindeki metruk binaların yıkımını kararlı bir şekilde sürdüreceklerini yinelerken, bu çalışmaları çok önemsediklerini kaydetti.

Başkan Özkan, “Karacabey’in huzur ve güvenliği için kentimizin her noktasında metruk binalarla mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.