Karacabey’de metruk binalar bir bir ortadan kalkıyor

• Karacabey Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde tehlike arz eden metruk binalarla mücadelede hız kesmiyor. Karacabey Belediyesi, kent genelindeki metruk binaları titizlikle yıkmaya devam ederken, son yaptığı yıkımla birlikte ilçede ortadan kaldırılan metruk bina sayısı 98 oldu.

Karacabey Belediyesi, kent genelinde uzun süredir mücadele ettiği metruk binalarla ilgili kararlı şekilde ilerlemeye devam ediyor.

Karacabey Belediyesi, kent genelindeki metruk binaları titizlikle yıkmaya devam ederken, son yaptığı yıkımla birlikte ilçede ortadan kaldırılan metruk bina sayısı 98 oldu.

Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yıkımı gerçekleştirilen metruk binalara, önceki gün Canbalı Mahallesinde bir yenisi daha eklendi.

Belediyeye bağlı ekipler, Canbalı Mahallesinde bulunan ve risk taşıyan metruk binayı yıkarak hem kötü amaçlı kullanımların önüne geçti hem de bölgeyi otopark alanı olarak kullanılabilir hale getirdi.

Hız kesmeyecek

Belediye Başkan Ali Özkan, kent genelindeki metruk binalarla mücadeleyi çok önemsediklerini ifade ederek, bu yıkımları kararlı bir şekilde sürdüreceklerini kaydetti.

“Karacabey’in huzur ve güvenliği için kentimizin her noktasında metruk binalarla mücadelemizi sürdüreceğiz” diyen Başkan Özkan, şehir yaşamında risk taşıyan bu binalar için muhtarlar ve vatandaşların Karacabey Belediyesi’ne müracaatta bulunması ve akabinde dilekçe vermesi ile sürecin hızlı bir şekilde değerlendirildiğini ifade ederek, yıkımların kısa sürede gerçekleştirildiğini aktardı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.