Karacabey’de FETÖ’cü 2 kişi daha tutuklandı

Karacabey’de 15 Temmuz’dan itibaren Fethullahçı Terör Örgütü’ne yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltılar bugün de sürerken,tutuklananların sayısı 6’ya çıktı. Dün de gözaltında soruşturması süren 2 kişi daha tutuklandı.
Geçtiğimiz gün Karacabey’de polis tarafından 5 ev ve 3 iş yerine operasyon yapıldı. Operasyonlarda gözaltına alınan İ.A. ve F.Y., “terör örgütüne üye olmak” ve “terör örgütüne finans sağlamak” suçlarından tutuklanırken, B.V. ve H.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ev ve iş yerlerine yapılan aramalarda 9 adet 1 dolar, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e ait yasaklı kitap, dergi, gazete, cd ve broşürlerden oluşan belgeler, bilgisayar, laptop, hard diskler ele geçirilmişti. Ele geçirilen bilgisayarların bazılarının hard disklerinin söküldüğü iddia edilmişti.
İlçe de yapılan operasyonlarda gözaltına alınan E.T, A.İ. ve İ.E., F.E., İ.A. ve F.Y. olmak üzere toplam 6 kişi ‘terör örgütüne üye olmak’ ve ‘terör örgütüne finans sağlamak’ suçlarından tutuklandı.
FETÖ soruşturması Emniyet’e de sıçradı
Edinilen bilgiye göre Karacabey İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde de 1 kişi FETÖ Terör Örgütüyle bağlantısı olduğu gerekçesiyle açığa alındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.