Karacabey’de Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacak

Başkan Özkan’dan Cumhuriyet Bayramı mesajı

• Karacabey, Cumhuriyet Bayramı’nda yine dolu dolu bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Karacabey’de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 28 Ekim Cuma Günü Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacak. Daha sonrasında vatandaşlar ve protokolün katılımıyla stadyum önünden heykele ‘Cumhuriyet Yürüyüşü’ gerçekleştirilecek. Yürüyüş Cumhuriyet Alanında son bulurken, etkinlik Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğçe Kandemir konseri ile sürecek.

• Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir açıklama yayımlayan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü büyük bir gururla kutladıklarını ifade ederek; birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla Cumhuriyetimize sahip çıkmaya ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Karacabey, Cumhuriyet Bayramı’nda yine dolu dolu bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Karacabey’de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 28 Ekim Cuma Günü saat 13.00’te, Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayacak. 28 Ekim günü saat 19.00’da ise vatandaşlar ve protokolün katılımıyla stadyum önünden heykele ‘Cumhuriyet Yürüyüşü’ gerçekleştirilecek.

Tuğçe Kandemir Karacabeylilerle buluşacak

Saat 19.00’da başlayacak olan yürüyüş Cumhuriyet Alanında son bulurken, etkinlik Türk pop müziğinin sevilen ismi Tuğçe Kandemir konseri ile sürecek. Konserin başlangıç saati ise 21.00 olarak duyuruldu.

Karacabey’de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 29 Ekim Cumartesi Günü de hızla devam edecek olup, saat 10.00’da, Cumhuriyet Meydanında bayram kutlama programı gerçekleştirilecek.

Saat 20.00’de ise Musiki Derneği Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde müzik gösterisi sergileyecek.

Başkan Özkan’dan Cumhuriyet Bayramı ile ilgili anlamlı mesaj

Cumhuriyet Bayramı ile ilgili bir açıklama yayımlayan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü büyük bir gururla kutladıklarını ifade ederek; birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla Cumhuriyetimize sahip çıkmaya ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Cumhuriyetin, Türk tarihindeki en önemli gurur tablolarından biri olduğuna işaret eden Özkan, “Türlü zorluklara rağmen milletimizin kararlı mücadelesi sonucunda kurulan Cumhuriyeti korumak ve ilelebet yaşatmak bizlerin yegâne görevidir. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm istiklâl kahramanlarımızı, şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve şükranla anıyor, milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.