Karacabey’de araç filosu genişliyor

• Karacabey Belediyesi’nin araç filosunu genişletmeye yönelik yatırımları sürüyor. Karacabey Belediyesi, son 2 yılda 19 yeni aracı filosuna dahil ederken, siparişi verilip üretimi biten araçlardan çöp kamyonu ile minibüs geçtiğimiz günlerde belediye filosuna katıldı.

Karacabey Belediyesi, ‘daha yaşanabilir bir kent’ hedefiyle ilçede gerçekleştirdiği çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Bir yandan şehrin dört bir yanında yatırımlar hızla yükselirken, bir yandan da vatandaşa hizmet götüren araçlara yenileri ekleniyor. Son olarak üretimi tamamlanan yeni bir çöp kamyonu ile mininüs de belediye filosuna dahil oldu.

Daha verimli hizmet

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, belediyenin araç filosunda gerekli yenilemeyi başlattıklarını ve modern araçlarla bundan böyle daha verimli bir hizmet için çalışacaklarını söyledi.

Özkan, göreve geldiklerinde Karacabey Belediyesi’nin araç filosunun atıl vaziyette olduğunu belirterek, “Hizmet götürülmesi gereken alanın da büyüklüğü bu bakımsız araçlarla mümkün değildi” ifadesinde bulundu.

Araç filosunun niteliği önemli

Başkan Özkan açıklamasında, “Bursa ilçeleri içerisinde yüzölçümü en büyük ilçelerden birisiyiz. Hem de ’tarım ve hayvancılığın başkenti’ olarak anılıyoruz. Büyük ve bir o kadar işlevsel bir coğrafyaya hizmet götürmekle sorumluyuz. Bu hizmet için de araç filomuzun niteliği önemli” dedi.

Öte yandan, yeni alınan çöp kamyonun ardından, sipariş verilen başka araçların da olduğunu belirten Özkan, sosyal medya hesabında yeni araçları ‘Varan 17’ ve ‘Varan 18’ olarak duyurdu ve yatırımların devam edeceğini belirtti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.